Új Pokémon Snap debütál a Nintendo Switchen

  • Írta: gorien
  • 2020. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Vannak olyanok, akik nem befogni szeretnék a pokémonokat, hanem csak megfigyelni. A New Pokémon Snap esélyt kínál arra, hogy a Pokémon-univerzum David Attenboroughjává válva fotókat készítsünk a kicsi és nagy lényekről.

A HAL Laboratory gondozásában 1999-ben jelent meg a Pokémon Snap a Nintendo 64-re. A játék egyedi vonása volt, hogy nem labdába zárni kellett a Pokémon-univerzum lényecskéit, hanem megfigyelni őket és a szokásaikat, fotókat készíteni, ezzel összeállítva végeredményben egy saját Pokédexet.

A tegnapi Pokémon Presentsen derült ki, hogy a The Pokémon Company feltámasztja, és modernizálja ezt a játékot, igaz, már a Bandai Namcóra bízva a dolgot, méghozzá a találó New Pokémon Snap címen. A dolgunk továbbra is változatlan: ismeretlen szigeteket, sivatagokat és egyéb tájakat járunk be kis kameránk oldalán, hogy a természetes élőhelyükön figyeljük meg a pokémonokat.

A New Pokémon Snaphez megjelenési dátumunk még nincs, de kizárólag Nintendo Switchre fog megjelenni. A tegnapi műsorban egy fogmosós appot is bejelentettek Pokémon Smile néven, és egy új free-to-start játék is bemutatkozott Switchre és mobilokra: a Pokémon Café Mix egy puzzle-játék, amelyben egy kávéházat kell üzemeltetnünk.

A következő Pokémon Presents június 24-én lesz, akkor egy nagyobb projektet mutatnak be a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...