Itt nézd vissza az EA Play műsorát!

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Koronavírus ide vagy oda, az EA Playt idén is megtartják - igaz, egy kizárólag online esemény formájában. A műsor magyar idő szerint éjjel 1 órakor kezdődik, itt hagyunk egy lejátszóablakot, ahol élőben tudjátok nézni!

Az eredeti tervek szerint a múlt héten tartották volna meg az EA Play bemutatóműsorát, az amerikai események miatt azonban elhalasztották egy teljes héttel, így az június 19-én, magyar idő szerint éjjel 1 órakor veszi majd kezdetét.

Az alábbi lejátszóablak segítségével élőben követhetitek az eseményeket - mi a magunk részéről a reggeli órákban jelentkezünk a részletes hírekkel.

Az eddigi teaserek és szivárgások alapján érdekes lesz odafigyelni a show-ra: itt vetítik le az első gameplay jeleneteket a múlt héten bemutatkozott Star Wars: Squadronsból, lehull a lepel a Josef Fares vezette Hazelight új játékáról, és sportjáték-fronton is számíthatunk újdonságokra - ha minden igaz, egy EA Sports UFC 4 is csőben van a cégnél. 

Update! A műsor lement, itt nézhetitek vissza az adást:

6.
6.
ssemtexx
Ekkora semmit bemutani vicc, megint jönnek a nextgen cuccal hogy PS5-n majd ilyen még olyan grafika lesz, de a játémenet és a script faktor ugyan az lesz a FIFA-an, érmefeldobás, dinamikus időjárás, realisztikus kezezés, valós agresszió, sérülések, váltakozó nézők, ezek mind sehol...
5.
5.
Gykrizsi
Na hát ez jó nagy semmi volt. Még a szaros Fifa-ról sem láttunk semmit. A Star Wars S. jó volt, nekem tetszik, de ezt youtubra is feldobhatták volna.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ha már álmodozunk, én egy új Dead Space-t szeretnék, de ne olyant, mint a három
2.
2.
Gondolom a Fallen Order 2 már 90%-ban kész, lol.
1.
1.
Anti4730
En egy uj need for speednek orulnek, vicc nelkul:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...