Cyberpunk 2077 - ingyen "next-genesedik" majd

A rossz hír mellé, miszerint ismét csúszik a CD Projekt RED következő RPG-je, a Cyberpunk 2077, ezúttal szerencsére érkezett egy jó hír is, aminek a konzolosok biztos nagyon fognak majd örülni.

Nincs még egy napja, hogy ismét hidegzuhanyként érte a Cyberpunk 2077-rajongókat, hogy tovább kell várakozniuk a játék megjelenéséig. Most azonban egy kellemesebb hírrel is készültek a lengyelek a leendő PlayStation 5-tulajdonosoknak.

Ugyanis az xboxos verzióhoz hasonlóan, akik PlayStation 4-re vásárolják majd meg a játékot, extra költségek nélkül vihetik azt majd át a PlayStation 5-re. Ez még nem minden ráadásul, ugyanis a fejlesztők elmondása szerint a next-gen gépek érkezésekor a Cyberpunk 2077 kapni fog egy tapaszt, ami alapból szebbé teszi a játékot, valamint azután érkezik egy még nagyobb frissítés, ami "jelentősen" felhúzza a grafikát - mindezt továbbra is ingyenesen persze.

Már le se merem írni, de ha minden jól megy, a Cyberpunk 2077 idén november 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

17 komment - szólj hozzá!