FIFA 21 - kiderült, mikor érkezik a jelen generációra

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb évet írunk, így újabb FIFA-val jelentkezik az Electronic Arts. Most kiderült, hogy mikor érkezik a népszerű sportjáték legújabb része, valamint - mivel egy generációváltás közepébe csöppen -, hogy milyen platformokra jelenik meg.

A FIFA 21 idén október 9-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Amennyiben előrendeljük a FIFA 21 - Ultimate Editiont, vagy a Champions Editiont, akkor már október 6-án játszhatunk vele. Az EA Access-előfizetők (PS4, Xbox One) és/vagy az Origin Access-előfizetők (PC) már október elején belekóstolhatnak az új FIFA-ba egy trial keretein belül.

Na, de mi a helyzet a következő generációval? Ennek részleteivel hamarosan jelentkezik a kiadó, de jó hír, hogy akik Xbox One-ra vásárolják meg a FIFA 21-et, azok gond nélkül átköltöztethetik a játékot Xbox Series X-re, ha időközben új konzol vásárlására adnák a fejüket.

A Sony oldalán már nem ennyire egyértelmű a helyzet. Amennyiben a játékot lemezen vesszük meg, és egy Blu-ray-lejátszós PS5-re ruházunk be, akkor semmi gondunk nincs - csak bedobjuk a lemezt, és focizunk tovább. A probléma akkor lesz, ha a digital-only PlayStation 5-öt választjuk, akkor ugyanis a lemezzel nem leszünk előrébb, meg kell vennünk digitálisan is a FIFA 21-et PS5-re.

Az átköltözés természetesen mind a két konzolnál azt jelenti, hogy az eredményeink, mentéseink, játékbeli pénzünk, játékosaink, szóval tokkal vonóval minden költözik a következő generációba a profilunkkal együtt.

PC-n egyébként az Origin mellett már a rajt napján elérhető lesz a FIFA 21 Steamen is, valamint a játék érkezik még Nintendo Switchre és Google Stadiára is. Ezeknek a pontos dátumával és részleteivel szintén később jelentkeznek a készítők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...