Ingyenes az Injustice: Gods Among Us

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 20.
  • Akció
Link másolása
Szinte a semmiből érkezett a jó hír, hogy a tegnapi naptól ingyenesen letölthetjük, és örökre meg is tarthatjuk az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont konzolokra és PC-re egyaránt - igaz, utóbbinál van egy kis bökkenő.

Az eredetileg még 2013-ban megjelent Injustice: God Among Usról ugyanazokat lehetett elmondani, mint minden NetherRealm-játékról: az egyik legütősebb látvány és végletekig csiszolt harcrendszer, amit látott a bunyósjátékok zsánere. Csak ezúttal a Mortal Kombat karakterei helyett a DC hősei verték egymást laposra.

Most ingyenesen lecsaphattok a PlayStation 4-es, az Xbox 360-as (ami a visszafelé kompatibilitásnak hála fut Xbox One-on is) és a PC-s verzióra Steamen. Az utóbbival csak annyi a probléma, hogy az Egyesült Államokban kell élnetek, hiszen egyelőre csak ebben a régióban érhető el az ingyenes verzió. Amint ez változik, szólunk róla!

14.
14.
Drraco
#13: Csak a PC-s verzióra vonatkozik a régiós tiltás.
13.
13.
ferryair
Fenn van...Magyar reg(Ps4)...lehet tölteni
11.
11.
NECROSMOKE
Aki rávetemedne, hogy kétszer achievement/trófeázza, annak ott az EU és USA verzió PS4 vagy Xbox One. Egyik legnehezebb achievement közé tartozik.
10.
10.
BockÚr
hát a 2. rész után szerintem nincs ember akinek kellene ez, még ingyen sem :/
8.
8.
JinjeR
Micsoda képmutatás megy itt Magyarországon édes istenem!! .
7.
7.
Németországban (is) ott van a shop-ban és hozzá is lehetett adni ingyen. Amúgy valóban, mivel volt hozzá az az orosz témájú DLC és ott feltűnt a sarló-kalapács, így be van tiltva magyarországon az egész játék (nem csak a DLC).
6.
6.
VoidPancake
Magyarországon "tiltott önkényuralmi jelkép" miatt van betiltva a játék, meg sem lehet vásárolni Steamen, mivel fel sem dobja a kereső, ez így volt az ingyenesség előtt is. Érdekes módon, a játék második része, teljességgel hozzáférhető, nekem megvan a "Legendary Edition". Kicsit szétnéz az ember, 15 euróért be lehet szerezni, ami nasi pénz, ha azt vesszük mennyi content van benne.
5.
5.
bzqcqtruhwabiirthj
Kedves cikkíró! Csak a volt vasfüggöny országaiban nem húzható be a jatek. Tehát nem kell az Egyesült Államokig menni.

A másik, hogy ahelyett, hogy a bökkenőről írna minden magyar magazin, igazán megpróbálhatnának hatni a WB-re a magyar forgalmazón keresztül, mert nem tiltott játékban, filmben használni önkényuralmi jelképet.
1.
1.
Heldengeist
Még mindig van ezzel az a szopatás nálunk, hogy a Red Son miatt korlátozott Magyarországon? Azt hiszem a megjelenéskor digitálisan emiatt nem lehetett megvenni, és külföldről vettem kulcsot emiatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...