Destroy All Humans!-remake - móka a mordályokkal

Egy nagyon rövid, ám annál tartalmasabb gameplay videó érkezett a Destroy All Human! remake-jéből, ahol ezúttal azt vehetjük szemügyre, hogy milyen fegyverekkel fogjuk pokollá tenni az emberek hétköznapjait.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#12
#11: haha, ismerem:D barka pali a kedvenc számom
#10
Félre értés ne essen, nekem sem tetszett a Hatred, mármint unalmas volt szerintem is, de néha kell ez a brutalitás. Miért? Mert nincs.
Emlékszem, mekkora gyűlölethullám terjengett a játék körül, pedig a sztoriról semmint nem is tudtunk. Reménykedtem benne, hogy a fejlesztők nem lázadó kamaszok hanem van eszük is és tesznek bele valami csavart. Pl a játék végén, kiderült volna hogy alakváltó idegeneket ölt mindvégig és nem is pszichopata hanem egy hős. Lehetett volna belőle Max Payne aki a családja meggyilkolásáért mészárol, de nem lett. Kihagyott ziccer. De a felháborodást mai napig nem értem. Egy Soldier of Fortune pl pont azért maradt emlékezetesnek nekem, mert a mocsok terroristákat ott vágtam félbe ahol akartam. :D
#9
#5: A játék történetének írója és a főszereplő szinkronja egy neonáci deathmetal banda énekese, aki Herr Warcrimer művésznéven fut.

Ezen valamiért senki se volt felháborodva :D
#8
Ez csak digitálisan lesz? Engem érdekelne mivel kimaradt de csak dobozosan viszont Konzolvilágnál nincs bár utána kell még néznem hogy megérné e.
#7
várom a játékot, mert pont ezektől az űrlényektől félek, szóval remélem ha én irányítok majd egy ilyet akkor valahogy megszokom őket :D
#5
#4: Nem játszottam vele, csak a körülötte levő botrányokról hallottam, azért tettem zárójelbe:D De akkor elmondásotok alapján újfent csak a mostanság virágzó hiperérzékenység áll a dolgok mögött. Hánynom kell ettől a korszaktól, és hol van még a vége-.-
#4
#2: Hatred komolyan vette magát???

Az a játék egy kőkemény sötét komédia...
A "jó" befejezés konkrétan az, hogy kommandósokkal körülvéve a "főhős" felrobbantja az atomerőművet miközben 2 pisztollyal fejbelövi magát...

Gondolom sokaknál az okozott problémát, hogy nincs minden az arcukba tolva, hanem gondolkozni kellene az egész játék abszurditásán.
#3
#2: Nem vette komolyan magat a Hatred. Az egy jatek, nem egy szemely. Az emberek vettek komolyan. Begyoposodott snowflakes-ek, meg tarsaik. :) Nem volt jo a Hatred, felre ertes ne essek, de azert utaltak sokan azt a jatekot, mert a marketingje erre epult. Vagy csak azert, mert a kis lelke nem birta az a sok kivegzest. Volt egy angol nyelvu oldal, ami lehozott egy cikket arrol, hogy az egyik fejleszto, mar boven a gyulolet hullam utan mondta, hogy elertek amit akartak ezzel az egesz felhavorodassal. (Ha jol emlekszem ez volt a cikkben.)
#2
#1: Na jó, de (amennyire tudom) a Hatred véresen komolyan vette magát, a Postal meg a játékvilág South Parkja kb:D
#1
Érdekes, hogy pl egy Hatrednél mennyire ki voltak borulva az emberek míg itt tök menő vagy szóra sem érdemes az átlag polgárok kivégzése ahogyan a Postalnál sem zavart senkit sem.
Nekem mondjuk egyikkel sem volt bajom, csak sportszerűtlennek tartom néha a hozzáállást.