Tovább csúszik a konzolos Insurgency: Sandstorm

  • Írta: szlav
  • 2020. június 21.
  • Csúszás
Link másolása
A New World Interactive már az Insurgency: Sandstorm 2018-as megjelenése óta ígérgeti a játék Xbox One-os és PS4-es változatát, de úgy tűnik, a portolás a vártnál nagyobb falatnak bizonyult. Idén már nem érdemes a megjelenésre várni.

A hosszas huzavona után idén februárban már úgy tűnt, hogy végre sínre került az Insurgency: Sandstorm konzolos portja, de a legfrissebb fejlemények szerint korai volt még a pezsgőbontás: a New World Interactive nem tudja tartani az idén augusztusra szabott határidőt a taktikai lövölde Xbox One-ra és PlayStation 4-re szabott verzióival.

Az újabb késést megerősítő hír egyenesen a játék Twitteréről érkezett egy nyílt levél formájában, melyet a stúdió vezérigazgatója és produkciós menedzsere a türelmesen várakozó játékosoknak címzett. Sajnos a levélben nem említenek új megjelenési dátumot, csupán azt, hogy az augusztus 25-i premier elmarad, annyit viszont elárultak, hogy az extra fejlesztési időt elsősorban arra fordítják, hogy a konzolos játékosok tökéletes élményben részesüljenek már az első napon.

3.
3.
shatterhand
Ezt már kár kiadni. Ugy jar mint a hunt showdown. Mire kijön alig lesz jatekos, azt lehrt osszepatchelni egy crossplayt
2.
2.
Uhu123
értem, hogy kis stúdió és függetlenek is, de azért ez nagyon gáz. És a PC-s verzió sem az optimalizálás csúcsa (és akkor még finoman fogalmaztam)
1.
1.
Zisten
Ne eröltessük ami nem megy. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...