Brit toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Megjelent az év egyik legjobban várt videojátéka, amely annak rendje és módja szerint felforgatta a brit játékeladási toplistát. Az Egyesült Királyságban egyelőre a The Last of Us: Part II produkálta a legjobb rajtot idén.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#11: Igazából legalább 7 alkalom van, amikor interakcióba léphetsz kutyákkal
#15
Meg azért sem fair az összehasonlítás, mert:
- már akkor volt hír arról, hogy a PS4-re remaster jön.
- az első rész egy új franchise volt, ami a sikere miatt végül a csapból is folyt. Anno a Dragon Age 2 is leverte az Origins korai eladásait.

Én nem utálom ezt az epizódot, de azt azért elég valószínűnek tartom, hogy a Part3-nak nem alapozta meg annyira a korai eladásokat, mint ennek tette az első rész.
#14
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a játékkal kapcsolatban, leszbik a csajok? Na és? Szép, tartalmas, nekem érdekes, a magyar felirat nagyon meglendítette a sztori átélését, 7,5 órát raktam eddig bele, de alig várom hogy folytathassam...
#13
#11: SPOILER!
Nem
#12
Nem csoda. Mert abban az országban is tele vannak balliberális emberekkel.
#11
Lehet benne kutyát simogatni az elején. Amit megkell becsülni, mert utána csak kutyairtás lessz. Pfff
#10
Sajna nekem így a vége felé kicsit monoton, de a legfájóbb az orrba-szájba nyomott ratyicsalád propaganda. A level desihn csodálatos és a story is tetszik. Tetszik a kétféle perspektíva és 3 féle filozófia ütköztetése, de a játszható karakterek nem szimpatikusak egyáltalán, sőt.
#9
#8: Ne már 28 és még nem fejezted be? Én órában 14 de sztoriban azt hittem már előrébb vagyok a felénél.
#8
#7: Én 28 órát de szerintem már a végefelé járok.:D
#7
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a játékkal kapcsolatban, leszbik a csajok? Na és? Szép, tartalmas, nekem érdekes, a magyar felirat nagyon meglendítette a sztori átélését, 7,5 órát raktam eddig bele, de alig várom hogy folytathassam...
#6
Holnap jön alig várom.
#5
Héten megyek majd haveromhoz meglesni a játékot, iszonyat várom már!
#3
Nagyon tetszik az eredmény. Bevallom, én várni akartam a vétellel, de a haterek annyira vissza-visszaterelték a figyelmemet a játékra, hogy végül behúztam. Lenyűgöző az egész, szóval ezúton is köszönöm azoknak, akik ekkora reklámot csináltak neki a TLoU2 topikok aktív pörgetésével. :)
#2
#1: A GTA V azért van mindig a listán, mert rengeteg embert bannolnak az onlinenból, aztán vannak akik simán újraveszik. Idehaza is van ilyen, nyugaton pláne.
#1
Az ilyen 10-es listákat ahol a GTA V még mindig középen helyezkedik el, egyszerűen nem tudom komolyan venni....na jó a TLoU II-ről elhiszem, hogy vezetni fogja a heti listákat még néhány hétig.

U.i.: a TLoU II tipikus 2. rész lett nagyobb/hosszabb/szebb, de az első még mindig közelebb áll a szívemhez.