Cyberpunk 2077 - képregényt kap a Trauma Team

  • Írta: szlav
  • 2020. június 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár magát a játékot sajnos egészen az év végéig elhalasztották, már szeptemberben elmerülhetünk a Cyberpunk 2077 világában, hála az azt megelőző képregénynek.

A Cyberpunk 2077 első gameplay bemutatója során V egy haldokló karaktert emelt ki egy kád jégből. Egyből értesítették a sürgősségieket, hagyományos mentők helyett azonban állig felfegyverzett specialisták léptek ki a repülő járgányból: ők voltak a Trauma Team tagjai, egy prémiumszolgáltatás különleges egységei, akik készen állnak arra, hogy minden áron megmentsék a kliensük életét, akár erőszakot alkalmazva is.

Ennek a fegyveres mentőcsapatnak a működését ismerhetjük meg jobban a Cyberpunk 2077: Trauma Team négyrészes képregény-sorozatában, melynek első füzete szeptember 9-én érkezik. A szériát a Dark Horse Comics adja ki, a történetért az Uncanny X-Men veterán írója, Cullen Bunn felel, az illusztráció pedig a Miguel Valderrama keze munkája lesz - az ő rajzait a Giants rajongói ismerhetik.

Ami pedig a játékot illeti, a Cyberpunk 2077 november 19-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig befut majd Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is - ezekre a változatokra ingyen frissíthetjük majd a már meglévő játékunkat.

2.
2.
Ganzer
Jöhet, kíváncsi leszek rá.
1.
1.
Gerzson95
Kutyát nem érdekli a képregény,meg a többi marketing baromság a játékot adják már ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...