Breaking: lehúzza a rolót a Mixer

A Microsoft váratlanul bejelentette, hogy kiszáll a videostreaming-bizniszből, és kereken egy hónap múlva bezárja a Mixert. Helyette a Facebook Gaminggel szövetkezik majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
Nem nézek steamet, yt-on nézek vissza vod-ot. De pont azért nézem, mert vagy nincs meg a platform amin épp játszik, vagy mert beleadja a saját személyiségét és röhögök rajta, hogy mit össze bénázik. Unalmas streamert senki sem néz, el is tűnnek nyomtalanul... Aki érdekes az meg megmarad. Ellenpélda: dancsótány. :)))
#22
#18: Én sem tudtam elképzelni, de főzés közben vagy gyerekvigyázás alatt nagyszerű szórakozás.
Kicsit összetettebb a dolog. Ott is kialakulnak közösségek, beszélgettek a többi nézővel stb. Csak közben játszik valaki. Ugyan annyi időt elcsesz az ember itt is, hogy olvasod a másikat. "Ott meg mozog a háttér"
#21
Pedig a Mixer minosege gyorsasagra ütős volt.
#20
#18: En is ezt mondtam apamnak, mert allandoan focimeccseket nezett a teveben. :D
#19
Na emiatt a hozzáállása miatt féltem a Microsofttól az Obsidiant. Az egyik vezető még tolná a pénzt a projektbe (alig fél éve szerződtették Ninja-t és Shroudot), az egyel felette ülő meg egy huszárvágással vet véget az egész platformnak.
#18
Én sosem fogom megérteni, hogy mi abban a jó, hogy mást nézel ahogy játszik.
(Kivéve az elakadtam valahol No Commentary-s videók. Meg az ilyen bemutatók E3...)
Bár a YT meg a Twitch ellen esélye sem volt. Ez a 2 önmagában lefedi lényegében a teljes "piacot".
#16
#15: Jó, ha nem emlékeznék, nem is írom :D
#15
#14: Azert egy Dreamcastra emlékezünk ám.
Mellé egy Yu Suzuki Shenmue,Crazy Taxi,Omikron............mondd hogy Te is!
#14
#13: Hát az AMD-Intel ügy az még nem is olyan amire gondoltam. De egy Blackberry sehol sincs , Nokia szintén, MS mobil divízió beszántva, Google+ ( jó ez sose állt nyerésre ) , senki se emlékszik a Myspace-re, a Sega konzoljaira ( meggyőződésem hogy ha a WiiU után a Switch is bukik, a Nintendo is kiszáll ) , és lehetne folytatni a sort....
#13
#12: Igen,valószínűleg meg fog.A Geforce now szerintem akkor már jobb opció,mint a Stadia.Na meg a Google is szereti kinyírni a saját termékeit,ezért az emberek se igazán bíznak benne.
Az utolsó 2 mondatod pedig teljesen igaz.A pc piacon ott van most az AMD-Intel "verseny".Az AMD elég szarul állt,az Intel pedig jó pár évig csak ráncfelvarrásokat végzett a processzorain.Most meg hirtelen nem igazán tudnak mit kezdeni,hogy az AMD előállt a Ryzenekkel és azokat is elég gyors tempóban fejleszti.
Nem baj,ha van egy kis verseny,mert annak általában a fogyasztóréteg a nyertese.
#12
#10: Jelenlegi formában a Stadia nem valami vonzó, de nyugodt lehetsz, a stream gaming meg fog “telepedni”. És a Stadia inkább konkurencia. Azt meg sose lehet mondani hogy “győztünk”, ráadásul az xcloud még nincs is kereskelmi használatban. Sok cég ült a trónon sok helyen az elsőség biztos tudatában. Aztán....
#11
#7: Ja, de nekem annyira van szükségem erre a tagolódásra videókkal kapcsolatban, mint a mókusnak az erdőtűzre. Bár ilyen streamer ninjákat nem nézek, de nem szeretném ha az lenne, hogy egy idő után a youtuberek is ide-oda aláírogatnának és a tököm tudja milyen szakadár oldalon kelljen keresgélnem valakit is ffs
#10
#9: Mondták,hogy a Google a konkurencia,csak senki se tudja,hogy miben.A Stadia jelenleg egy halálra ítélt platform.A telefon bizniszből kiszállt a Microsoft.
Szerintem a MS már kinyírta a Google-t cloud gaming fronton,csak az xboxról való külső hálózatra streameléssel és akkor még sehol sincs az xcloud.
#9
#8: Gondolom ez meg üzleti döntés volt, a Google nagyobb rivális lehet gaming vonalon. Nem a szolgáltatás minősége lehetett a döntés hátterében.
#8
Egyedül az inside xboxot néztem rajta,amikor még adtak dolgokat érte.Mondjuk nem értem,hogy mi értelme volt kifizetni a dollár milliókat a Streamereknek,ha fél évre rá lehúzzák a rolót.Szerintem nem maga a produktum volt a szar,hanem a marketing(vagy éppen annak hiánya).Mondjuk a facebook gaming nem tudom milyen,de a f****m se kapcsolná a fiókját a facebookhoz,miközben évente legalább egyszer kiszivárog onnan valami(jelszó,e-mail cím,stb.).Nem egyszer volt rá példa,hogy valami nyomorult megpróbálta feltörni a fiókomat,csak ugye jött az értesítés,hogy ismeretlen eszközről próbáltak belépni.A Youtube gaming szerintem jobb választás lett volna,ha nagyon hanyagolni akarják a Twitchet.
#7
Legalább pár hétig megint jöhetnek a hírek, hogy melyik streamer melyik szolgáltatóval kötött új szerződést.
#6
Hát mondjuk nem belőlem gazdagodna be egy game stream szolgáltatás ( maximum akkor nézek meg valamit ha kiváncsi vagyok egy játékra huh milyen, de talán sikerült a legkevésbé vonzót választaniuk ( már ami engem illet ). Én a FB video szekcióját se szeretem. De üzletileg persze megértem hogy miért pont ők....
#5
#4: Ja, csak facebookon gány a képminőség.
#4
Talán egyszer ha ránèztem erre a mixerre.
A Twitch szintèn nem èrdekel.
Youtube-on ott vannak a videók ès a stream is lehetsèges ez így nekem egyszerű ès kènyelmes.