A Facebook felvásárolta a Ready at Dawnt

A Ready at Dawn olyan játékokért felelt, mint a God of War: Chains of Olympus, a The Order: 1886 és a Lone Echo. Mostantól a Facebook istállójában folytatják, és az Oculusszal együttműködve főleg VR-címekre fognak koncentrálni.
  • Írta: gorien

Kommentek

#41
Törölt felhasználó
#39: Tavaly játsztottam végig a Half-Life 2-, és bár minden érdemét elismerem, de számomra felejthető alkotásként marad már meg. Ez természetesen azért van, mert nem 15 éve nyomtam, mint a Doom-okat, meg a többit, amik nagy hatással voltak rám, és valóban nagyon sok fps ami azóta megjelent felejthető, de sajna önmagában a half-life sem ad nekem sokat, de hát van ilyen. Van akinek meg egy Halo borzalom, és nem érti hogy miért szeretik, na nekem ilyen a Half-Life 2. Némely résznél egyszerűen vártam, hogy hadd menjek már tovább a végkifejlet felé, legyen már vége :D
#40
#39: Értem, hogy korszakalkotó játék volt, és mai napig jobb mint az elmúlt években megjelent FPS játékok nagy részénél. Kiállok amellett, hogy a sok év várakozás után ha ilyen színvonalban jelent volna meg 2020-ban egy akkoriban mérföldkőnek tekinthető játék nem nagyon kapna 50+ pontszámokat. (feltételezve azt, hogy az 50 pont a közepes játékot jelenti)

Az pedig, hogy milyen lett volna ha nem VR lenne, hanem egy nagy folytatás, meg egy teljesen más téma.
#39
#37: Mondjuk hiába 16 éves lassan a Half Life 2, az azóta megjelent FPS-ek egy igen nagy szelete kb. a nyomába sem ér, úgyhogy ez a 40 pontos dolog egy nagyon-nagyon meredek becslés. Másrészt ha nem VR címként jön értelemszerűen nem ilyen lett volna, hanem járművekkel, nagyobb összecsapásokkal operáló rendes FPS játék.
#38
#33: A Lone Echo elsősorban nem PC játék, hanem VR. Persze, mivel ez a VR platform amire megjelent csak PC-vel használható, össze lehet mosni őket. Csak nagyon erős csúsztatás lesz a vége, ha aztán non-VR PC-játékokkal kezdjük el hasonlítgatni.
#37
#32: Mondjuk amit bedobott, hogy a metacritic szerint a top 5 játék között van PC-n, pont igaz, de mindegy.

Az már más dolog, hogy azért a legtöbb ember (köztük én is) nem említeni egy lapon a VR játékokat és a "rendes" játékokat. Az egész technológia és a mögötte álló játékfelhozatal annyira béta, hogy ha egy játék már nem olyan szar, azt rögtön agyon dicsérik. Ott van erre jó példának a Half-life Alyx. Nem sokkal nyújt többet, mint a második rész, de mivel VR és fun, ezért adtak neki 93 pontot. Ha ez VR nélkül jött volna ki, sok év várakozás után, ennyi fejlődéssel, a 40 pont is túlzás lett volna.
#36
#35: El kell ezt engedni szerintem. Ez olyan mint a csóka az 5G-s sugárzással.
#34
Törölt felhasználó
A hirhez visszaterve akkor roluk ennyit, tobbet nem hallunk, akar tetszett az Order, akar nem, es a Sony meg hulye volt hogy miert nem vasarolt be, lehetett volna egy ps5 cime az order folytatasaval amiben sokkal tobb a gameplay es jottek volna mar a vampirok is bele...szegyen.
#33
#32: Hogy ne lenne igaz, ott van feketén-fehéren releváns statisztikákkal alátámasztva. Az, hogy most a mérési módszerrel nem értetek egyet az már egy másik kérdés.
Mondjuk haladtok, egészen a témánál maradtatok és nem jöttetek a hajam színével meg azzal, hogy szénszavas vagy szénsavmentes ásványvizet szeretek és ezért nem lehet igazam.
#32
#30: Én sem értem. Bedobták valamit, ami egyszerűen nem igaz, aztán jöttél itt a halmazos marhaságokkal. Kawada jól írta, a PC és a VR KÜLÖN HALMAZ ( úgy látszik csak ezt érted ), vagyis ha egy VR játék top5 lett, akkor az nem egy top5-ös PC játék. Ha egy játék megjelenik Tizen-re, és ott top5 lesz, nem lesz top5 mobil játék... csűrheted csavarhatod ezt napestig...
#30
#29: Figyelj, én most csak szórakozom rajtad, hogy mennyit tudsz pörögni egy egyszerű állításon és miket tudsz összehordani, hogy tereld a témát :D
A tényállás egyszerű, nem volt igazad, jó játékokat csinálnak és beleestél a gyenge általánosítás hibájába.
Elhiszem, hogy nehéz beismerni a tévedést, de azért megpróbálhatnád néha és nem terelni a dolgokat.
#27
#22: Rajzoltam is neked: https://ibb.co/Q9J21nj
#26
#25: Tudom, azért írtam, hogy csak viccűtem:) Mondjuk az, hogy Oculusra fognak dolgozni a srácok-lányok éppenséggel teljesen irrelevánssá teszi a nagygépes középszerűségüket, gondolom a Face sem az Ordert vette alapul, mikor felvásárolta őket. Magyarán megint a semmin vitatkozik itt a nép, de ezért is szeretem a GK-t:D
#24
#21: Az állításom az volt, hogy "2017-ben a TOP 5 PC-s cím között. Pl. egy Ready at Dawn cím" volt.
Ezzel "vitázol", amikor még linket is adtam te szerencsétlen nem csak a tananyaghoz, hanem a forráshoz is :D
Ezek képzeld hasznos tudáshoz vezetnek, mármint a halmazok. Így tudni fogod, hogy a rezsibe nem csak a villanyszámla, hanem a gázszámla is beletartozik meg hasonló csodák.
A Skyrimes példád már haladás, mert legalább egy halmazból vettél ki elemeket és hasonlítottad össze. Meg kell dicsérjelek, ügyes vagy, de a kérdés amin elkezdtél hisztizni továbbra sem ez :D
#23
#21: A Valve dolgozói testületileg elsírták magukat ettől a kommenttől:( Just kiddig, tény, hogy van különbség a 2 platform között, de erre én meg azt mondom, hogy egy FPS is sokkal élvezetesebb PC-n, mint konzolon, aztán mindjárt nekem ugranak vagy hárman, hogy egy béna gyökér vagyok:D