Urald a világot a Secret Governmentben!

  • Írta: gorien
  • 2020. június 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Irigyled az Illuminatit, a szabadkőműveseket, a templomosokat vagy bármelyik árnyak között bujkáló, titkos szektát, ami csak eszedbe jut? A Secret Government esélyt ad, hogy te legyél a történelem legnagyobb szürke eminenciása.

Elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha volna egy mesteri elme a történelmünk minden eseménye mögött, egy árnyak között létező bábjátékos, akinek egyetlen intésére társadalmak dőlnek romba vagy emelkednek fel? A Secret Government esélyt ad arra, hogy te öltsd magadra a konteók szürke eminenciásának szerepét, és kedved szerint formáld a történelmet, egészen a 17. századtól napjainkig.

A 1C Entertainment és a GameTrek alkotása egy grand strategy játék, amelyben nemcsak katonákat irányítunk a harctéren, hanem számos különböző feladatkörben kell helytállnunk. Szövetségeket kell kiépítenünk, fontos pozícióba kell juttatnunk az embereinket, forrásokat kell menedzselnünk, zsinórokat kell rángatnunk, hogy az események a mi kedvünk szerint alakuljanak. Óvatosnak kell lennünk: míg az átlagember nem is tud a létezésünkről, egy másik titkos testvériség a mi elveszejtésünkön dolgozik.

A Secret Government már elérhető a Steam Early Accessben, de a tervek szerint még idén megjelenik teljes értékűen is.

4.
4.
Mortis
a kezelőfelület és a grafika is nagyon amatőrnek tűnik ( igen, grand strategy-k szintjéhez mérve is), de viccen kívül, ez még így is hiánypótló lehet. a grand strategy-k és a 4x játékok is mindig a titkosszolgálat részét hanyagolják el - ha nem teljesen, akkor szinte teljesen - egy nemzet/frakció irányításakor. ha ez a játék nagyrészt tényleg kémek terelgetéséből és politika/szabotázs döntésekből fog állni, akkor be tudnak tömni egy létező piaci rést (az én pénztárcám legalább is biztosan kinyílik)
3.
3.
Obi Wan Kenobi
Strangerthingsfan imádná az 5G teóriái miatt!!
1.
1.
xanatos0911
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...