The Witcher - nyár végétől újra forognak a kamerák

Megkapta a jussát a Vaják, ami ezúttal sajnos egy kényszerpihenő volt, most már viszont tudjuk, hogy hamarosan Henry Cavill újra kardot ragadhat, hiszen folytatódik a The Witcher-sorozat forgatása.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#14
#13: Fuu, haver anno fogadásból ivott egy 50ft-os csavartat.
3 napig fosott ztána :D
#13
#10: Én régen Bőcsről "tartály mélyén maradt, zavaros" Borsodit szereztem be, jelöletlen üvegekben, koliban sokat nyertünk rajta, de főleg az üvegvisszaváltásnál :-)
#12
#11: Uhh, tekerhetnél most nekem is egyet:D
#9 hát, amilyen HP-khoz "szerencsém" volt az utóbbi években, sokan szerintem tényleg abból csinálják. De lehetőleg a szomszédéból:D
#10
#9: Nekem meg egy hidon köll átmennem, hogy a magyar ár harmadáért vegyek Tatratea-t.
Mondjuk vettem már 120ft-ért retro csehszlovák üveges Zlaty Bazant-ot is, az se volt rossz :D
#9
#8: Pszt, halkan, itthon csak a házi pálinka hat, veszik is, mint a cukrot!

Persze a cukrot is a pálinkafőzéshez veszik, de mindegy.

Kb. 5 éve vettem házipálinkát "termelőtől", most megint kellett volna egy bulira. Durván ötszörös árat mondott, mint anno, az azért nem 2-3%-os infláció, mindez a szürkepiacon.
Azt mondta sokszorosan nagyobb lett a kereslet Bp.-ről és külföldről is, mióta otthon gumicsizmából is lehet pálinkát főzni.
#8
#7: Tatratea testvér, Tatratea!
#7
#6: Menjen kórházba akinek hat anyja van. Amióta rászoktam az extra csípős fűszerekre, még egy nátha se kapott el vagy 20 éve. Azok aztán kiszednek a garatból mindent.
#5
Hát nekem amennyire tetszett elsőre most annyira utálom kb, nagyon sok mindenben kell fejlődniük ahogy Ruvik írta hozzátenném, hogy nem csak a nilfgaardi páncél hanem Geralt páncélja is igen ócska, ahogy a kardjai is(sokkal nagyobb focus is lehetne rajtuk mint pl: egy trónok harcában) a néger hülyeséget kukázni kéne a könyvet sokkal pontosabban kéne követni bármennyi potenciál is van benne valószínű nem fogják tudni kihozni belőle a maxot és egy tipikus hollywoodi szarság lesz.
#4
Amikor tízezer fertőzött volt megállt minden, most hogy tíz-millió van, újraindul minden. Minek a mai világban logikát keresni.
#3
Most már semmi sem lesz nálunk forgatva?
#2
Remélem mind történetileg, mind minőségileg fejlődnek. Rejlik benne potenciál rengeteg, ez nem is kérdéses. Azonban én úgy gondolom alapjaiban kéne újrarázni a sorozatot. Mondom mindezt egy szezon után amíg még meg lehet tenni ilyesmit. A castingnak bőven van mit bizonyítania, helyenként nagyon kevésnek éreztem néhány karaktert (lehet a forgatókönyv miatt) viszont a főbb szereplők szerencsére jól alakultak. Az a nilfgaardi páncélzat pedig egy nagyon-nagyon átgondolatlan gonoszt ábrázolt szerintem. Pont hogy ők azok akik a nemesi eleganciát vegyítették a háborúval. Kizártnak tartom hogy egy ilyen ocsmány szarban masíroznának pont ők. Meg mondjuk jó lenne valami életet lehelni a városi környezetekbe, és megmutatni Vizimát mint temeria fővárosát. El sem kell mondjam hogy a játékok abszolút etalonnak számítanak desingban.
#1
A végén még Cavill, mint "migráns" is rajtunk marad, mint a Hegylakó. :-)