Bővebben a Madden NFL 21 gameplayéről

  • Írta: gorien
  • 2020. június 24.
  • Videó
Link másolása
Egy hónapnyi várakozás után megkaptuk az új konzolgeneráció első Madden NFL-játékának előzetesét, most pedig egy bővebb, az irányítás és a játékmenet újdonságait prezentáló videóban ismerkedhetünk tovább a játékkal.

Május elején hallatott először magáról a Madden NFL 21, aztán több mint egy hónapba került, hogy érdemben meg is mutassa magát. Az EA az új konzolgeneráció erőforrásainak teljes kihasználását ígéri, mind látványban, mind játékélményben, így eszközölt néhány változtatást az irányításon. Erről szól a legfrissebb videó:

Mind a védők, mind a támadók jobb kezelést kapnak: reszponzívabbat, ami látványosabban is jelzi, sikerrel jártunk-e. A labdát is biztosabb kézzel foghatjuk, miközben a sportolók irányítása fölött nagyobb a hatalmunk – új mozdulatokat is bevezetnek, amelyek jellemzőek manapság a valódi sportban, ezeket pedig kombinálhatjuk a már ismert trükkökkel. A játékosok újabb lehetőségeket kapnak a meccs közbeni ünneplésre is, amivel kifejezhetik örömüket.

A Madden NFL 21 augusztus 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Elérhető lesz Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is, amint a konzolok megjelennek, illetve idővel Stadián is tiszteletét teszi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...