Mit láthattunk a New Game+ Expón?

  • Írta: gorien
  • 2020. június 24.
  • Rendezvény
Link másolása
A japán és amerikai kiadók által közösen szervezett New Game+ Expo elsősorban japán játékokra koncentrált. A felhozatalban olyan cégek címeit láthattuk, mint a Sega, az Atlus, az SNK vagy a WayForward.

Miután az idei E3 elmaradt, tizennégy észak-amerikai és japán játékkiadó összefogott, hogy egy New Game+ című expón mutassák be játékaikat. Az eseményt tegnap tartották, a show ötven perce alatt pedig közel harminc alkotás adott életjelet magáról: vagy azzal, hogy frissiben bemutatkozott, vagy kiegészítővel, esetleg új porttal jelentkezett. A teljes adást alább visszanézhetitek, alatta pedig néhány ilyen-olyan okból érdekesebbnek nevezhető bejelentést emeltünk ki.


Bloodstained: Curse of the Moon 2 (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Az eredeti Curse of the Moon a Koji Igarashi által készített Bloodstained: Ritual of the Night retró stílusú spin-offja volt, ez kap most folytatást. A játékban a harcos Zangetsut irányítjuk, aki egy csapat vadiúj figurával az oldalán veszi fel a küzdelmet a démonokkal.

Catherine: Full Body (Nintendo Switch)

A Catherine: Full Body eredetije még 2011-ben jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, idén azonban a PlayStation 4-re is eltalált, és akkor már a Nintendo Switch sem maradhat ki. Az új videó a switches változatból mutat egy keveset, ami július 7-én jelenik meg.

Guilty Gear: Strive (PlayStation 4)

A Guilty Gear: Strive a verekedős játékok szerelmeseinek szól, legújabb videójában két olyan karaktert mutat be, akik az áprilisi bétából kimaradtak. A játék 2021-ben várható PlayStation 4-re, Japánban pedig arcade-gépes megjelenést is kap.

NeoGeo Pocket Color Selection (Nintendo Switch)

Két játékkal bővül tovább a switches NeoGeo Pocket Color Selection: a King of Fighters R-2-vel és a Samurai Shodown! 2-vel.

No More Heroes 3 (Nintendo Switch)

A 2019-es The Game Awards óta gyakorlatilag most hallunk először a No More Heroes 3-ról, de még hogy! A videó legkülönlegesebb része nem az új gameplay felvétel, hanem az, hogy a fejlesztő, Goichi Suda feje egész végig kitakarja azt.

Re:Zero (PC, PlayStation 4, Nintendo Switch)

A lenyűgözően rövid című Re:Zero – Starting Life in Another World: The Prophecy egy kaland-szerepjáték lesz, és feltehetően még idén megjelenik. Az új videóban a játékhoz kitalált szereplő, Melty mutatkozik be.

Samurai Shodown: Warden (PC, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia)

A 2019-es Samurai Shodown (ami nem olyan rég talált el PC-re is) új crossover karakterrel bővül, méghozzá a For Honorből érkező Wardennel, aki mától már meg is vásárolható önállóan vagy a kettes számú season passben.

Shiren the Wanderer 5 (PC, Nintendo Switch)

A roguelike Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the Dice of Fate eredetileg 2016-ban jelent meg PS Vitára, idén pedig a PC-t és a Switchet is beveszi.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV (PC, PlayStation 4, Nintendo Switch)

A Trails of Cold Steel IV új előzetese leleplezte a PlayStation 4-es megjelenést: október 27. A több platformon 2021-ig várni kell a játékra, de ez jó alkalom, hogy az év folyamán megjelenő, felújított korábbi részeket pótolják azok, akiket érdekel Rean Schwarzer és kompániájának története.

Ys IX: Monstrum Nox (PC, PlayStation 4, Nintendo Switch)

Most már biztos, hogy nyugatra is megérkezik a 2019-ben Japánban megjelent Ys IX: Monstrum Nox, bár ez csak 2021-ben történik meg. A játékban Adol és Dogi feladata megszabadítani a gonosz monstrumoktól Balduq városát.

2.
2.
A Guilty Gear Strive-nál nem akarják a PS5 edition-t is bejelenteni? Csak mert kizárt, hogy arra nem jön és csak PS4-re, főleg ha 2021, ha még idén lenne érteném, de így? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...