Videón a soha el nem készült Gyűrűk Ura-játék

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 24.
  • Videó
Link másolása
Egy roppant érdekes videó került fel nem rég a YouTube-ra, amelyben egy soha be nem fejezett Gyűrűk Ura-játékból láthatunk jeleneteket. Nem volt egy túl szerencsés befektetés, a Traveller's Tales ugyanis egymillió dollárt költött a projekt demójára.

Pedig igazán kár érte, hiába fut a felvétel egy régi Xbox 360-on, az egész játék nagyon ambiciózusnak néz ki még mai szemmel nézve is. A lenti videóban láthatunk kisebb gameplay pillanatokat, amelyek egész változatosnak tűnnek - van itt például lopakodás Frodóval, de Gandalfot irányítva megküzdhettünk volna Szarumánnal és a Balroggal is.


Az anyagot egyébként azért dobta össze a LEGO-játékokról ismert Traveller's Tales, hogy meggyőzzék a készítőket, érdemes lenne rájuk bízni egy Hobbit-adaptációt - a Gyűrűk Ura-körítés itt tehát mintaként szolgált alapvetően.

Amikor 2009 februárjában prezentálták a demót Peter Jacksonnak és (a filmes munkálatokban akkor még szintén benne levő) Guillermo del Torónak, akkor határozottan elégedettek voltak a látottakkal. Azonban a Warner később mégis meggondolta magát, mondva, hogy inkább egy olyan játékot szeretne, amely nem a filmeket dolgozza fel - így született a Shadow of Mordor, aminek a sikere talán kicsit enyhített az egymilliós invesztálásuk után hagyott fájdalmakon. 

6.
6.
Extol
Remekül néz ki, játszanám most is. Úgy tűnik közel jártak a kiadáshoz
5.
5.
Ooorky
És ehelyett kaptunk egy repetitív open world kakahalmot...
4.
4.
Stranger
Hát sztem ez kurva jó ahhoz képest, hogy 2009-et írunk és valszeg pre-alpha az egész.
3.
3.
Anti4730
Ez valami kicseszett bena, nem csoda hogy kukaztak.
2.
2.
Drraco
Nyilván nem ez lett volna a végleges verzió, de így első blikkre jobban jártak, hogy a Shadow of Mordort választották. Kicsit olyan érzésem volt a videót nézve, mintha a Harry Potter játékok és a Skyrim vállalati buliban nemzett gyermekét látnám.
1.
1.
crytek
1 millió lol az kevés nagyon...
Pedig amilyen jó lett volna a videók alapján lazán behozta volna ármennyit is költenek rá.. Mivel nem halmoznak el minket a gyűrűk úra játékok :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...