Cyberpunk 2077-ajándékokkal kedveskedik a GOG

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 24.
  • Akció
Link másolása
Négy gigabájtnyi digitális ajándékkal szeretne minket meglepni (és egyben ráhangolni) a CD Projekt RED a holnapi Night City Wire eseményre, ahol többek között végre újra mozgás közben láthatjuk majd a Cyberpunk 2077-et.

Holnap, magyar idő szerint este 6 órakor indul a Night City Wire, amely végig a lengyel fejlesztő csapat következő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről fog szólni. Új trailer, gameplay videó és beszélgetés a készítőkkel - csak hogy néhány dolgot kiemeljünk, hogy mire számíthatunk az adás ideje alatt.

Annak érdekében, hogy még jobban rápörögjünk az eseményre, a CD Projekt RED most ingyenesen letölthetővé tett egy 4 GB-os ajándékcsomagot, amelyben többek között koncepciós rajzokat, háttereket és kinyomtatható poszterképeket is találunk.

Valamint a GOG-on mostantól elérhető az Ultimate RED Collection 87,77 euróért, amelyben megtaláljuk a fejlesztőcsapat összes eddigi játékát - beleértve a Cyberpunk 2077-et is -, így egy elég vonzó ajánlat annak, aki a cyberpunk RPG mellett Geralt kalandjait is a könyvtárában szeretné látni.

1.
1.
Mortis
erről az eseményről még csak most értesülök. köszi, kíváncsi leszek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...