Pokémon Unite - MOBA Pikachuékkal

  • Írta: szlav
  • 2020. június 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap esti Pokémon Presents adás során egy új játékot mutatott be a The Pokémon Company és a Tencent. A Nintendo Switchre és mobilkészülékekre érkező online harci arénában a kedvenc szörnyecskéink csatáznak majd a győzelemért.

A Dota és a League of Legends nyomdokaiba lépnek a pokémonok! Tegnap este egy új, rövidke streammel készültek a japánok, az adás pedig egyetlen játék bejelentésére, a Pokémon Unite-ra fókuszált. A Tencent egyik stúdiója, a Call of Duty: Mobile-ért is felelős TiMi Studios készíti az ingyenesen letölthető és játszható MOBA-t, amely nem csak Nintendo Switchen, de iOS-es és androidos mobilkészülékeken is elérhető majd, a három platform közt pedig teljesen szabad lesz a cross-play.

Na de mi is az a Pokémon Unite? A bemutató alapján egy több-kevésbé hagyományos, izometrikus nézetű online harci arénát kapunk, ahol a pokémonoké a főszerep. A két ötfős csapat tagjai a meccs elején kiválasztják a pokémonjukat, akik a játék folyamán folyamatosan szintet lépnek, új képességeket szereznek és természetesen új evolúciókra fejlődnek.

A megszokott formulán annyit csavartak a fejlesztők, hogy védőtornyok helyett pontszerző területeket találhatunk az ösvényeken. Ide kell leszállítanunk a dzsungelben elkapott vad pokémonokat, így szerezhetünk pontokat a csapatunk számára, és így haladhatunk az ellenfél bázisa felé.

1.
1.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...