Távozott az Assassin's Creed: Valhalla igazgatója

A súlyos magánéleti botránya miatt hagyta el az Assassin's Creed: Valhalla csapatát Ashraf Ismail, a játék kreatív igazgatója. Az iparág veterán fejlesztője és a széria egyik legfőbb arca több mint egy éven át csalta a feleségét.
  • Írta: szlav

Kommentek

#38
#37
Mick Gordon esete is érdekes.
#36
Ami nektek se nagyon megy. Egymással...
#35
Pár kedves szót se.
#34
Tények.
Hiába udvarolsz csodásan egy Nőnek, többre mész azzal ha pl egy nagy filmes vagy v barmi es akár szerepet is tudsz ajanlani. Mint egy ferrari stb. Punci mágnes. A Nő úgy magától ugrana az öledbe s akár életed Nője is akarna lenni azonnal picinyekkel is akár. Ahogy az összes többi Nő a közegből egyből úgy viselkedne veled hogy felre értsd es molesztáld... Tény h ha olyan jó helyzetben vagy h akkor milyenek a Nők. Bár igaz kb minden oldalról gondolom.
Ez természetes. Ahogy randizás helyett is ha adsz annyi kest akkor talán csókot is nem h...
Alapból meg kedvességért, rendesen, egy ölelést se kapsz kb szal.
#33
#31: Ha valóban erőszak történt akkor orvosi látlelettel utána.
10-20 év múlva gyanúsítást meg felejtsük el.
Persze most a white man bad cancel culture korában a vád maga a bizonyíték mint a boszorkánypereknél.
#32
A felsővezetőkre kicsit más szabályok vonatkoznak, komolyabb cégeknél is menesztik őket egy ilyen nyilvános ügy miatt, annak ellenére, hogy nincs köze a projekthez,

Ez 15-20 éve is így volt a hatalmas multiknál ¯\_(ツ)_/¯

Ettől függetlenül a frissen kialakult cancel culture tragédia
#31
#19: és a hamis vádnál is fenn áll hogy hol a bizonyíték?
szerinted egy nemi erőszakot hogy lehet bebizonyítani? hát baromira nem könnyű ezért is van hogy a bűncselekmények közül ennek talán a legrosszabb a felderítettségi aránya, minimális esély van hogy börtönbe kerüljön ezért valaki
ezért is van hogy 1000 elkövetett nemi erőszakból, 100-at jelentenek és 10 esetben történik börtönt érő ítélet erre a 100 bejelentésre és 1000 megtörtént erőszakra jut 2 hamis vád

https://sarahbeaulieu.me/wp-content/uploads/2018/09/FACT-SHEET_FalseAccusationOnePager2013.pdf
#30
#7: "Meg az se normális hogy már ránézni valakire is lassan szexuális zaklatás."
csak akkor zaklatás ha ronda vagy
#29
#4: +1
#28
#27: Oké, én csak itt olvastam, meg a linkelt twittert láttam, azért kérdeztem :) Hát igen, ilyenkor mindig vannak jelentkezők, akiket sérelem ért. Ha bebizonyosodik, akkor vesszen, de ha alaptalanok a vádak, akkor is egy életre megbélyegzi, és már csak erre a vádra fog emlékezni mindenki. És ez szomorú.
#27
#9: Nyarlako említette a metoo mozgalmat,illetve valamelyik külföldi oldalon valaki előállt,hogy a cikkben szereplő fazon szexuálisan zaklatta.
#26
#10: Nem mondtam,hogy szentek,de szerintem azok se szentek,akik előálltak.Biztos van közöttük valódi áldozat,de nem egy olyan esetről lehetett hallani,hogy a producer felajánlotta,hogy szexuális szolgáltatásért cserébe kap egy zsíros szerepet és befuttatja.Ez szerintem nem szexuális zaklatás és még csak nem is erőszak(hatalommal való visszaélés az biztos),de volt választás.Tartás,vagy lóvé.Ezekben a történetekben azok a valódi áldozatok,akik elől az ilyen ribik elhappolták a lehetőséget(mert biztos,hogy volt tehetségesebb,aki nemet mondott).Nem helyeslem ezt a rendszert ami ellen lázadoznak,de ne olyan tegye,aki hozzájárult a felépítéséhez.Ha egy nő se feküdt volna alájuk,akkor valószínűleg hamarabb elővették volna ezeket a producereket,rendezőket,stb. csak nem a köznép,hanem a befektetők,mert inkompetensnek tűntek volna,amiért nem találnak egy női szereplőt se a filmekhez.
Nem azok ellen beszélek,akiket valóban zaklattak,vagy megerőszakoltak,stb. Ez egy valós probléma,ami figyelmet érdemel,de nem olyan embereknek kellene az élére állni,akiknek ez csak egy PR fogás és az álszent dumájukkal hiteltelenítik az egész mozgalmat.
#25
#21: Itthon is ezt játszák, az orrunk előtt. Hazudik mindenki mindenkiről, ha az az érdeke. Pl. volt az ALKALMATLAN projekt, másik oldalról az álmentős projekt.

Az egészben csak az a szomorú, hogy általában nem a kitervelőket büntetik, hanem a gyakran félreinformált végrehajtókat/bábuként felhasznált...bábukat.
#24
#21: Egy kis médiafigyelem meg áldozat szerepben, krokodilkönnyekkel színészkedés megéri nekik hogy jaj engem is 20 éve!

Amúgy meg annyi pénzért meg én is leszopnam a rendező urakat.
#23
#21: Az hogy mondok valamit nem bizonyíték.
#22
#20: Ezt eddig is tudtam de azert a szopast nem vettem szo szerint koszi.
#21
#19: Nem tudom, hol van a pedofil papok elleni bizonyitek? Kezdjem el sajnalni oket, es a ministransokat vadolni, kerdore vonni? 95 tanu nem eleg neked, nyilvan olyanok mint madonna meg egy kis penzt akarnak kicsikarni weinsteinbol, vagy ellehetetleniteni, mert ezek a nok maguk a satan manifesztacioja...
#20
#16: Üdvözöllek a való életben ahol magadnak kell kikaparni a sikert, ami egy bizonyos szint fölött kapcsolatok, pénz, szopás nélkül nem megy.
#19
#16: Én csak azt kérdem hol a bizonyíték?