Frissítve: Itt nézd vissza a Cyberpunk 2077-streamet

Ma este veszi kezdetét a Night City Wire nevű rendezvény, aminek a keretében rengeteg új dolgot láthatunk majd a készülő Cyberpunk 2077-ből - lesz itt új trailer, gameplay videó és beszélgetés is a fejlesztőkkel.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#61
#60: Eddig a pontig szórakoztattál. Most már sajnos nem ütöd meg a szintet.
#60
#59: Te aztán most nagyon megmondtad. Remélem azért nem volt sírás közben. “Anyuuu...valaki csúnyát mondtott a kedvencemre” Tiszta óvoda.
#59
#57: Ha az RPGt a labdajátékhoz hasonlítod szerintem teljesen releváns. :) Hiába magyarázkodsz, akkor is "butaság" amit írogatsz. Nem, kérlek ne magyaráz tovább, mert attól még, hogy kifinomultabb stílusban írogatsz, még igenis "fröcsögni" jöttél a witcherre, hiába is áltatod magad.
#58
Mindenki nyugodjon meg. Jó lesz a game. Akinek meg nem tetszik...tisztelem és elfogadom a véleményét...de nem értek egyet. Peace. :)
#57
#56: Én valaki kérdésére válaszoltam ( Ő HOZTA FEL ) , de persze nem fontos olvasni, mindig elég belejteni valahova, és osztani az észt. A példáid meg butaságok. Nem fröcsögni , meg gyalázkodni jöttem, az elmúlt 10 év legjobb RPG titulussal nem értettem egyet. Amikor itt majd minden komment szekcióban egymás anyázása folyik, remélem a te lelked is megbékél ennyi “kritikától”. Az eredeti kommentelő simán RPG-t irt, szóval a másik hasonlatod se releváns. Ha egy válaszra reagálsz , néha nem árt elolvasni mire ment az a válasz....
#56
#54: Alapvetően nem értem minek írsz ide olyat, hogy szerinted nem volt olyan jó a witcher. Mintha bemennék újpestiként egy fradikocsmába. Még az általad felsorolt "jobb" játékok is olyanok, mintha a soccert hasonlítanád az amerikai focihoz, meg a rögbihez... Hiszen mindegyiket labdával játszák!

Gondolom még most sem érted a lényeget, szóval: Whatever.. have a nice day.
#55
Engem már a 2018-as E3 alatt megvettek kilóra, azóta is boldogan ülök a hype vonaton és ez nem is fog változni. Nálam a CP2077 a Half-Life 2 óta a legvárósabb játék. Akinek nem így van, annak is biztosan megvan az oka és van is hozzá joga, hogy így gondolja, de annak nem tudom, hogy mi értelme van, hogy idejön és “hat ez jó szar, mekkora gagyi” és hasonló mély, információval teli és elmés kommenteket hagy itt. Lehetne egy szerk. gomb és egy vote rendszer így 2020-ban, kedves Gamekapocs. 2020!
#54
#47: “az lehet senkit nem érdekel”

Nem azért van saját preferenciám hogy másokat érdekelje. Elég baj ha valakinek ezért tetszik valami vagy ezért nem. És a vicc, hogy még csak nem is másodkézből hallottad mit gondolok, ott van leírva, és már kb. úgy írsz mintha legalább szar játéknak neveztem volna, csak mert azt írtam hogy szerintem nem az elmúlt 10 év legjobb rpg-je. Ez itt amúgy a legnagyobb baj. Nem is értelmezed amit ír az ember, hanem nyomod a “mindenkinek tetszik, hülye vagy” szöveget. Mint ahogy sok más kommentnél is ez van...
#53
#43: Ezen nem veszünk össze. Én amúgy “rpg” megnevezésére reagáltam, alkategória nélkül. De én pl. a hibái ellenére jobban el tudtam merülni mondjuk a Zeldában is. Az már inkább ez a stílus. De szerintem mindketten túléljük hogy nem vagyunk egyformák. Én amúgy azon aberráltakhoz tartozom aki szerint a Watchmen is a végtelenségig unalmas, nemhogy jó. attól még aki szereti, nézze nyugodtan.
#52
#48: A Descent az de jó volt te. Jöhetne egy remaster belole.
#51
#49: Várod a következő csúszás bejelentését?
#50
#47: Nagyon jo a witcher 3 hogy 3 x futottam neki és eluntamn5 óra alatt a rdr2 is ugyanaz az meg főleg van ilyen hogy valami még ingyen sem kell
#49
SLi
gunplay bohózat kategória de erre én erre számítottam, remélem a többi rész tényleg annyira erős mint amekkora a felhajtás, olyan zseniális ez a Cyberpunk világ, nagyon remélem hogy nem rontják el, lehetne már november
#48
#47: dune 2? te jó ég.. annó negyedik osztályos voltam, amikor az infó teremben lévő 12 gépre feltelepítette nekünk a tanárnő (aki egy szexi geek ,tipikus szemüveges jó nő, persze akkor még ez nem foglalkoztatott) hogy az óra ifeladatok után játszhassunk valamivel 8a másik játék a Descent űrhajós játék volt) :D az emlékek..
#47
#30: Én még nem hallottam, de ettől még ugyanolyan szar a poén. Na meg nem is igaz. Ha a Beyond good and evil 2-re mondaná akkor talán röhögnék egyet én is. Off: mi van egyébként ezzel. Lelőtték?

#36 Szerintem a witcher3 az benne van minden idők legjobb játékainak listájában. Ebbe a listába én olyanokat raknék mint dune2, fallout2 (első részt nem ismertem sajnos), half-life2, warcraft3, FF7(nem a remake) stb. Messze kiemelkedőek a maguk nemében, mind maradandót alkotott. Hogy szerinted nem így van, az lehet senkit nem érdekel. Sokkal többen vannak azok akik szerint pedig igen :)
#46
#25: Akkor nem tudod mit jelent a hype. Nem, semmi köze a hypehoz. "Előre kijelenteni" - ezzel így önmagában max elfogultsággal vádolhatnál, de mivel nem három koncepciós rajz, meg egy fél perces előre renderelt teaser alapján alkottam véleményt, hanem az elmúlt több év alatt begyűjtött infók alapján, amiben a mostani streammel együtt majdnem két órányi játékmenet videó is benne foglaltatik, úgy gondolom az elfogultság nem alaptalan. ;I
#45
#44: Witcher 2-nek nagyon erős a sztorija is és anno sem, de most sem hiányzik nekem belőle az open world. Akkora terület mindenhol van, hogy lehet valamit kalandozni és annyi pont elég is. Ráadásul szerintem még ma is marha szép az a játék.
#44
#43: Szerintem a Witcher 2 jobb volt.
#42
#38: Sztoriban kiválóak, de nekem túl sokat épít arra hogy kovesd a piros fingszagot amir sokszor alig látni.