Remastert kaphat a Need for Speed: Hot Pursuit

A pletykák szerint a Criterion egy másik fejlesztését is remasterelheti az Electronic Arts. A Neet for Speed: Hot Pursuit felújított változata az idei évben várható, többek között Nintendo Switchre is.

A VentureBeat információi szerint a Burnout Paradise-hoz hasonlóan a 2010-ben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Need for Speed: Hot Pursuit is remastert kap: a felújított változat PC-re és konzolokra is megjelenik az idei év folyamán, és többek között Nintendo Switchre is elérhető lesz.

Az utóbbit külön is érdemes hangsúlyozni: az Electronic Arts az idei EA Play során már megpendítette, hogy szeretné jobban támogatni a Nintendo hibrid konzolját, a VentureBeat pedig úgy tudja, csak az idei évre hét játékot tárazott be a kiadó a platformra.

A Burnout Paradise felújított változata után érkezik az Apex Legends, a FIFA 21 és a Lost in Random is a konzolra, a lap szerint pedig ezekhez jön még hozzá a Need for Speed: Hot Pursuit-újrázás, a Plants vs. Zombies Battle for Neighborville és egy másik, még be nem jelentett EA Original-fejlesztés, amit a Vicarious Visions alapítóinak új cége, a Velan Studios szállít.

17 komment - szólj hozzá!