Remastert kaphat a Need for Speed: Hot Pursuit

A pletykák szerint a Criterion egy másik fejlesztését is remasterelheti az Electronic Arts. A Neet for Speed: Hot Pursuit felújított változata az idei évben várható, többek között Nintendo Switchre is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#16: Szerinted egy Porsche nem volt közelebb a szimulációhoz, mint egy Carbon és ugyan úgy árkád ökörködés volt? Jó volt mind a kettő, de nem egyforma. Ezek után a Criterion féle Burnout játékmenet meg egyikre sem hasonlított az előzőek közül.
#16
#10: Az NFS sosem volt közel a szimulátorokhoz, mindig is egy árkád autóversenyes ökörködés volt! Persze az Underground részek és a Carbon király volt! ;)
#15
Ha lesznek benne single event módok és local multi (az eredeti game legnagyobb hiányosságai) tuti vétel.
#14
Az NFS széria a Porsche Unleashed-ig volt NFS, azután már minden kategória majmolása lett, belső nézetre se szánnak gondot, pedig ez volt akkoriban a cím egyik védjegye. Összevissza remake-k helyett akkor inkább többet érne folytatni az Unleashed szériát, lenne Ferrari Unleashed meg Lamborghini Unleashed vagy esetleg egy felújított Porsche. A Forzák meg Project Cars-ok korában nem hagynak a mai NFS-ek maradandó emléket.
#13
Fú ez már nagyon kellett!! Ilyen"játékot nem lehet még egyet csinálni, ez megismételhetetlen! muszáj Remasterelni ezt a remekművet..
#12
#8: Underground-ok egy korszak termékei voltak amikor a Halálos Iramban és Initial D miatt megugrott a tuningolt japán autók íránti rajongás.
Ez mára halott téma, kinyírta a kamu környezetvédelem.
#11
#10: Mármint a Shift részekre gondolsz? Mert azokat leszámítva mindig is egy farolgatós, sebességhajhász játék volt méregdrága kocsikkal. Természetesen elfogadom ha nem tetszett. Nekem a régi nfs részeket hozta élményben, amikkel még talán 10-12 évesen játszottam.
#10
#9: A marketing szöveg az volt igen, és ez nem egy városban játszódó tuningos játék volt, mint pár rész akkoriban, hanem rendőrös.

De nem olyan volt az irányítás és nemhogy a Need for Speed-re nem hasonlított, hanem inkább Burnout jellegű lett. Sokaknak bejött, sokaknak nem. Az NFS előtte közelebb volt a szimulációhoz, mint a tuningolós érában. Ez a faralgatós semmi eredeti élmény nem volt. Élmény volt, csak nem eredeti, érted. De ilyenre a legjobb az Outrun 2006. Az mellett meg már duplán gáz, hogy Need for Speed a címe és triplán, amiért úgy reklámozták, hogy eredeti élmény.

De ez csak az én véleményem.
#9
#3: ?
Pont ez a rész hozta vissza az eredeti élményt, jó játék volt.
#8
Na ez jo hir, a kedvenc NFS reszem ez mar tobbszor kijatszottam, csak legyen benne ray-tracing ha mar remasterelik, ugy lenne komplett a grafika. Amugy az Underground 1-2 is johetne remasterelve.
#7
Carbon remaket szeretnék. Talán abba a részbe öltem a legtöbb időt, annak idején.
#6
Királyság, ez egy jó rész amúgy is!
#5
Mi a francnak kell egy remaket remasterelni.
#4
#1: Pontosan. Konkrétan igen. Csak azzal munka is lett volna, az meg úgy nem jó.
#3
Egy ekkora semmirevaló játékot minek remasterelni? Még az a sok hazugság és csalódás sem csengett le, amit az eredeti rész okozott nem rég, illetve ez a rész tette sírba a sorozatot. Most gondolom kell egy remaster, hogy legyen a szigorúan 30 fps autós játékból még egy kis pénz.
#2
De miért pont ez könyörgöm??? Mármint, ez egy jó rész volt (csak nálam elég hamar unalomba fulladt), de szerintem a mai napig megállja a helyét simán.
#1
akkor mar inkabb a ket eredeti hp t kellett volna