The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.

Ha arra számítottatok, hogy a The Last of Us: Part II amúgy is elég vaskos, 25 órás sztorija a közeljövőben még tovább folytatódhat egy sztorikiegészítővel, sajnos csalódnotok kell, a Kinda Funny Games legfrissebb podcastjében ugyanis a játék tervezője, Neil Druckmann elárulta: a stúdió nem tervez semmiféle DLC-t.

Itt azonban nem ért véget a sztori, ugyanis rögtön ezt követően szóba jött a többjátékos mód kérdése is. A The Last of Us multiplayer szekciója, a Factions nem lett olyan széleskörűen sikeres, mint a sztori, így nem volt meglepő, hogy a robusztus folytatás elhagyja ezt a módot, ezzel is fókuszálva a fejlesztők kapacitását.

Miután a podcast házigazdája egyenesen Druckmannek szegezte az esetleges új Factions mód kérdését, a fejlesztő diplomatikus válasszal csupán annyit mondott, hogy ő is jól emlékszik rá, hogy volt idő, amikor online játékokat is készítettek, arra viszont, hogy jelenleg is dolgozik-e ilyesmin valaki a stúdiónál, mindössze egy becipzározott száj kézmozdulatával felelt.

98 komment - szólj hozzá!