The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#98
Én is adnék 3 "-" pontot azért, mert nincs acsi arra, hogy "lőjj el minden felszedhető lőszert a játékban" vagy hasonló.
#97
#96: Akkor annyi. lényeg hogy gondolom akkor több a silver meg a gold és azért kevesebb a bronze.
#96
#95: 1300 szokott lenni.
#95
#92: ugyanúgy 1000 pontnyi trophy, csak más a bronze, silver, gold elosztás, ez nem jelent semmit.
#94
Dikk! itt meg mi tortent?
#93
#92: *azt itt
#92
Valamiért nem hiszem el. Már a trófeak szerint is. 24 db van a teljes játekhoz. Másokhoz meg 40+ Szerintem lesz vagy 3 multis DLC. Sztori DLC meg minek?
Amit felépítettek 6 év alatt, att it szinte romba döntöttek.
#91
Na ebben pillanatban értem a játék végére. Úgy nèz ki hogy jól tettem hogy kb 2 hónapja semelyik tlou2 cikknél nem olvastam kommenteket.
#90
#89: Fárasztó egy személy vagy azért. A modi megunta a sok faszsagodat. Csodalkozom, hogy eddig birta. Te kis duken alreg.
#89
Szánalmas, meg sem kérdem ugyan miért mert itt aztán végképp nem követtem el semmit, abba is hagytam még este a bájcsevelyt, ellenben velem durván személyeskedtek és agyonspoilerezték a topikot. Gratulálok.
#88
Közel egy napig senki le sem tojta hogy teleszórták a komment szekciót spoilerekkel. A négy emberből kettő repült, a harmadik aki a legdurvábban ócsárolta a másikat itt maradt, a negyedik aki pár sorosan csak gyalázni jött be a másikat szintén maradt. Ráadásul az egész vita és a személyeskedés pont az itt maradt emberre , a pár soros arcra és az alább frissen újraregisztrált hősre volt jellemző, miközben a negyedik ember nem csinált szinte semmit és lezárta a beszélgetést, sőt miközben ti moderátorok nagy ívben köptetek a topikra legalább ő jelezte hogy erősen spoiler veszély van amit pont Palestcunt és az alábbi újra regisztrált jómadár követett el bármiféle jelzés nélkül. Aki pedig mobilos felületen olvassa a komment szekciót még mindig belefuthat durva spoilerbe amit így már semmi nem jelez, mert a moderátor simán itt hagyta a legnagyobb spoilereket tartalmazó user kommentjeit és alig pár hetes regisztrációját.

Nem írogatok az oldalra sűrűn jó ideje mert hiába hívja fel az ember a figyelmet a kártékony felhasználókra, semmi sem történik, inkább csak olvasok, pont az ilyen hozzá nem értő moderátori munka miatt amik mindenre kiterjednek csak arra nem amire valóban kellene. Amikor az egyik moderátornak kedve szottyan bannolgat és moderálgat ész nélkül. Máskor pedig napokig hagyják hogy menjen egymás sértegetése, a buzizás, zsidózás, bőrszínre kihegyezett viták, hagyják hogy több regisztrációval is írogassanak a kedveltebb felhasználóik, vagy épp mint itt telebasszák az egész komment szekciót jelzés nélkül spoilerekkel, semmi sem gond.

Talán ideje lenne az oldal tulajdonosainak elgondolkodni a moderátorok leváltásán avagy megregulázásán mert nem véletlenül nem tud kialakulni semmilyen normális közösség az oldalon. Ez a Trollkapocs. Google webcache-en elérhető még a komment szekció tárolt változata, elkeserítő ami ezen az oldalon folyik.
#87
Csak meg szeretnem koszonni a modnak aki vegre vette a batorsagot es bannolt engem is meg Ultimate-t is. En inkabb olvasgattam/olvasgatok mint kommentelgettem de mar nagyon regota idegesitett amit muvelt es tenyleg orulok hogy a vegen igy alakult. Persze be tud regelni megint mint ahogy en is tettem, de szamomra itt veget is ert es ezzel a reggel sem kommentelek tobbet sehova es tamogatom ha lecsap a bankalapacs ha mar ilyen szinten megy mint ahogy mi is tettuk.
#86
#58: Huu ez most már nekem is fáj amit írsz... milyen 3 napról beszél. Maga a fejezetek és a helyszínek között sokkal több idő telik el ,hogy tisztábban légy a történés folyamával Jackson-Seattle-Farm-Santa Barbara helyszínek között kicsit több idő telik el. Konkrezitálva nincs, hogy mennyi pontosan de viszonyítás képen.

SPOILER!!!

Dina-nak megszületik a gyerek ami azért nem 3 nap...

Most már remélem te is felfogtad, hogy nem 3napból áll a story abban igazat adok neked hogy Abby megkimélese előtt tényleg vérfürdő van de a kérek egész történt nem 3napot ölel fel.
#85
Kibbannolták mind a 2t XD Hát én beszarok. Engem is lécci!
#84
Na mi történt? Cenzúra van? :DDDD
#83
#82: Ami itt szokott menni az példanélküli az országban még a gamestaron is szofisztikáltabbak az emberek. Én csak röhögni járok ide egy egy komment szekció olyan mint ha a napiszart lapozgatnam kurva röhejes. Az ignt meg lehet köpködni, hogy mennyire sony felszopók de ott legalabb nincs 200 komment minden hír alatt amiből 180 kurvaanyázás és lehet akkor is éretten beszélni, vitázni valakivel ha nem egyezik a véleményetek.
#81
Minden trollkodás nélkül jó látni, hogy azoknak is bejön itt a játék akik a leakek miatt előre temették. Egy elég komoly érzelmi (és nem értelmi tehát nem azt mondom hogy hülye aki nem érti) szint kell ahhoz, hogy bebírd fogadni amit látsz. Nem fog senki nyakig érő vigyorral ülni mikor lepörögnek az utolsó jelenetek ez a játék nem erről szól még annyira sem mint az első rész. Viszont eddigi legjobban fogyó psex a hírek szerint, úgyhogy a hónapokon át tartó szardobálás kb semmit nem ért sőt még lehet jót is tett a marketingnek :D.