The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#96
#95: 1300 szokott lenni.
#94
Dikk! itt meg mi tortent?
#93
#92: *azt itt
#92
Valamiért nem hiszem el. Már a trófeak szerint is. 24 db van a teljes játekhoz. Másokhoz meg 40+ Szerintem lesz vagy 3 multis DLC. Sztori DLC meg minek?
Amit felépítettek 6 év alatt, att it szinte romba döntöttek.
#91
Na ebben pillanatban értem a játék végére. Úgy nèz ki hogy jól tettem hogy kb 2 hónapja semelyik tlou2 cikknél nem olvastam kommenteket.
#87
Csak meg szeretnem koszonni a modnak aki vegre vette a batorsagot es bannolt engem is meg Ultimate-t is. En inkabb olvasgattam/olvasgatok mint kommentelgettem de mar nagyon regota idegesitett amit muvelt es tenyleg orulok hogy a vegen igy alakult. Persze be tud regelni megint mint ahogy en is tettem, de szamomra itt veget is ert es ezzel a reggel sem kommentelek tobbet sehova es tamogatom ha lecsap a bankalapacs ha mar ilyen szinten megy mint ahogy mi is tettuk.
#86
#58: Huu ez most már nekem is fáj amit írsz... milyen 3 napról beszél. Maga a fejezetek és a helyszínek között sokkal több idő telik el ,hogy tisztábban légy a történés folyamával Jackson-Seattle-Farm-Santa Barbara helyszínek között kicsit több idő telik el. Konkrezitálva nincs, hogy mennyi pontosan de viszonyítás képen.

SPOILER!!!

Dina-nak megszületik a gyerek ami azért nem 3 nap...

Most már remélem te is felfogtad, hogy nem 3napból áll a story abban igazat adok neked hogy Abby megkimélese előtt tényleg vérfürdő van de a kérek egész történt nem 3napot ölel fel.