Sea of Thieves - érkeznek a privát szerverek

  • Írta: szlav
  • 2020. június 26.
  • Hír
Link másolása
A Sea of Thieves könyörtelen tengerein gyakran más játékosok jelentik a legnagyobb veszélyt. Hamarosan nyugodtabb vizekre szállhatnak azok, akik csak egy kis könnyed kalandozásra vágynak a barátaikkal.

Az elmúlt bő két évben rengeteget fejlődött a Sea of Thieves; a Rare szinte havonta ereszti vízre a tartalmi vagy egyéb játékmeneti újdonságokat szállító frissítéseket, ennek a beszüntetését pedig egyelőre nem látni a horizonton. A soron következő update az előzetes hírek szerint elsősorban azok számára lehet érdekes, akik kicsit másképp szeretnék felfedezni a tengert: az insider program résztvevői hamarosan tesztelés alá vehetik a különálló, privát szervereket.

Megesik néha, hogy az ember nem szeretne minden sarkon a háta mögé pillantani, vagy távcsőbe nézni, ellenséges hajó után kutatva a horizonton. Van, hogy egyszerűen csak egy hajóversenyt, közös ivászatot vagy néhány barátságos párbajt szeretnénk levezényelni a barátaink közt, ez azonban könnyen balul sülhet el, ha néhány idegen belekontárkodik a mókába - ilyenkor bizony hasznunkra válhat a saját játéktér. A funkciónak bizonyára a streamerek is örülnek majd, hiszen így könnyedén meghívhatják majd a nézőiket a saját játékukba.

Igen ám, de mi lesz a játék gazdaságával? Elég könnyű lesz így a kincsesládák felhalmozása, nem igaz? A Rare természetesen erre is gondolt, és egy határozott válasszal felelt: a privát szervereken bármit csinálhatunk szabadon, de arany és reputáció nem jár a tetteinkért. Ezzel tehát a fejlesztők elegánsan megakadályozták azt, hogy a Sea of Thieves egycsapásra PvE-játékká váljon, hiszen a kozmetikai extrákra építő fejlődési rendszer adja a játék motivációját. A kérdés már csak az, hogy szabadon elérhető opció lesz-e a privát szerverek indítása, vagy esetleg egy megvásárolható extra a Pirate Emporiumban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...