Prince of Persia-bejelentésre készül a Ubisoft?

  • Írta: szlav
  • 2020. június 26.
  • Pletyka
Link másolása
Közel sem ért még véget az E3 nélküli E3-időszak. Jövő hónapban esedékes a Ubisoft saját közvetítése, és úgy tűnik, egy régi ismerős is beköszönhet majd. Mi másért készítenének neki vadiúj Twitter-fiókot?

Beszédes érdekességre bukkant a minap egy redditező, miután észrevette, hogy valaki a közelmúltban beregisztrálta Twitteren a @PrinceOfPersia felhasználónevet. A szóban forgó profil, alig egy hónapja, májusban jött létre, azóta pedig privátra állítva, üresen áll. Ez természetesen még nem árul el sokat, hiszen bárki lefoglalhatta volna, ha szabadnak találja a címet, az érdekes rész azonban csak most következik.

A kíváncsi redditezőnk megpróbálta visszaállítani a fiókhoz tartozó jelszót, várható módon a telefonos opció ebben nem segített sokat, az emailes jelszólekérés azonban annál beszédesebb volt. Ahogy azt a mellékelt képen is láthatjuk, a fiókhoz tartozó cím alaposan ki van csillagozva, de úgy tűnik, hogy a kukac után ubisoft.commal végződik.

Nagyon könnyen elképzelhető persze, hogy nem több ez csalafinta trükközésnél - a korábban beregisztrált domain is falsnak bizonyult, így egyelőre még nem érdemes pezsgőt bontani, de reménykedni persze szabad. Akármi is legyen az igazság, július 12-én, a Ubisoft Forward streamje után már mi is okosabbak leszünk. Itt ismét láthatjuk majd az Assassin's Creed: Valhallát, újra megmutatja magát a Rainbow Six: Quarantine, és ki tudja, talán még az idő tőrje is felvillanhat néhány képkocka erejéig.

17.
17.
KopyAti
#6: Szívemből szóltál!
16.
16.
Szerintem igazuk lehet azoknak, akik open world farm-ra tippelnek. Most ehhez rá kellett keresnem, mert nem emlékeztem én sem, mikor volt. De amúgy 2012-ben:

https://www.youtube.com/watch?v=ywa24LMICh8

A kép alapján olyan, mint ha egy nagyon kezdetleges prototipusa lenne az AC Origins-nek. Bár azt hivalatolsan elvileg 2014-ben kezdték fejleszteni, amikor megjelent a Black Flag... Ki tudja, de ha tényleg POP volt a játék, az már lehet, hogy eleve open world-nek készült volna.

15.
15.
NECROSMOKE
Felőlem jöhet. Egy Warrior Within teljen újra csinálni, mint ahogy pl a Crash és a Spyro-nál tették. Azt nagyon szeretném. Persze bugok nélkül.
14.
14.
Heldengeist
#13: Már ami a SC-t illeti.
13.
13.
Heldengeist
#12: Valószínűleg ezért is nem erőltetik. Amit ők csinálnának, az jóformán egy átskinezett Phantom Pain lenne (vagy Watchdogs).
12.
12.
adamsfamily
#11: Valahogy ezt megértem.Még a 2000-es évek közepéig-végéig egész jó játékokat csináltak.De ez a Ubisoft már nem az,ami akkor volt.A lineáris és a félig nyitott világú játékokat teljesen kukázták.Ha ma kiadnának egy Prince of Persia,vagy SC játékot,valószínűleg valami open world farmolós szar lenne,mint nagyjából mindegyik újabb játékuk.
11.
11.
Heldengeist
Az eredeti első rész életem első PC játéka volt és a sorozat minden részét, ami megfordult a kezeim között, szerettem. De megint csak, nem bízom a mai Ubisoftban, hogy képes méltó folytatást csinálni.
8.
8.
Slik
soha nem fogjak megcsinalni de ha igen is tipikus ubifos nyilt vilagu, sidequest meg camp elfoglalos jatek lesz pop cimen
pedig az egyik kedvenc sorozatom volt regen...
6.
6.
RebornSoul
A Prince of Persia 2008 életem egyik legjobb játéka. Egy kib*szott mestermű. Mit meg nem adnék érte, ha lenne egy folytatása. Ahh....
5.
5.
GAMEROD
Nem tud megmozgatni a cím. Olyan élmény már úgyse lesz mint az általános iskolai számtech órákon az első része az akkoriban nagy számnak számító mozgásanimációival. A későbbi részei se kötöttek le sokáig, el lehetett velük lenni több-kevesebb ideig, de mindig az első klasszikus rész marad a legemlékezetesebb, ugyanúgy mint a többi retro klasszikus címnél, akármilyen forradalmi dologgal spékelik meg az újakat.
4.
4.
Gykrizsi
#3: A GTA VI is kint lesz, de csitt, ez titok :)
3.
3.
Daniel21
#1: Ki vele, mit titkolsz még? :D
1.
1.
Gykrizsi
Persze, meg Splinter Cell is lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...