Prince of Persia-bejelentésre készül a Ubisoft?

Közel sem ért még véget az E3 nélküli E3-időszak. Jövő hónapban esedékes a Ubisoft saját közvetítése, és úgy tűnik, egy régi ismerős is beköszönhet majd. Mi másért készítenének neki vadiúj Twitter-fiókot?

Beszédes érdekességre bukkant a minap egy redditező, miután észrevette, hogy valaki a közelmúltban beregisztrálta Twitteren a @PrinceOfPersia felhasználónevet. A szóban forgó profil, alig egy hónapja, májusban jött létre, azóta pedig privátra állítva, üresen áll. Ez természetesen még nem árul el sokat, hiszen bárki lefoglalhatta volna, ha szabadnak találja a címet, az érdekes rész azonban csak most következik.

A kíváncsi redditezőnk megpróbálta visszaállítani a fiókhoz tartozó jelszót, várható módon a telefonos opció ebben nem segített sokat, az emailes jelszólekérés azonban annál beszédesebb volt. Ahogy azt a mellékelt képen is láthatjuk, a fiókhoz tartozó cím alaposan ki van csillagozva, de úgy tűnik, hogy a kukac után ubisoft.commal végződik.

Nagyon könnyen elképzelhető persze, hogy nem több ez csalafinta trükközésnél - a korábban beregisztrált domain is falsnak bizonyult, így egyelőre még nem érdemes pezsgőt bontani, de reménykedni persze szabad. Akármi is legyen az igazság, július 12-én, a Ubisoft Forward streamje után már mi is okosabbak leszünk. Itt ismét láthatjuk majd az Assassin's Creed: Valhallát, újra megmutatja magát a Rainbow Six: Quarantine, és ki tudja, talán még az idő tőrje is felvillanhat néhány képkocka erejéig.

17 komment - szólj hozzá!