Prince of Persia-bejelentésre készül a Ubisoft?

Közel sem ért még véget az E3 nélküli E3-időszak. Jövő hónapban esedékes a Ubisoft saját közvetítése, és úgy tűnik, egy régi ismerős is beköszönhet majd. Mi másért készítenének neki vadiúj Twitter-fiókot?
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
#6: Szívemből szóltál!
#16
Szerintem igazuk lehet azoknak, akik open world farm-ra tippelnek. Most ehhez rá kellett keresnem, mert nem emlékeztem én sem, mikor volt. De amúgy 2012-ben:

https://www.youtube.com/watch?v=ywa24LMICh8

A kép alapján olyan, mint ha egy nagyon kezdetleges prototipusa lenne az AC Origins-nek. Bár azt hivalatolsan elvileg 2014-ben kezdték fejleszteni, amikor megjelent a Black Flag... Ki tudja, de ha tényleg POP volt a játék, az már lehet, hogy eleve open world-nek készült volna.
#15
Felőlem jöhet. Egy Warrior Within teljen újra csinálni, mint ahogy pl a Crash és a Spyro-nál tették. Azt nagyon szeretném. Persze bugok nélkül.
#14
#13: Már ami a SC-t illeti.
#13
#12: Valószínűleg ezért is nem erőltetik. Amit ők csinálnának, az jóformán egy átskinezett Phantom Pain lenne (vagy Watchdogs).
#12
#11: Valahogy ezt megértem.Még a 2000-es évek közepéig-végéig egész jó játékokat csináltak.De ez a Ubisoft már nem az,ami akkor volt.A lineáris és a félig nyitott világú játékokat teljesen kukázták.Ha ma kiadnának egy Prince of Persia,vagy SC játékot,valószínűleg valami open world farmolós szar lenne,mint nagyjából mindegyik újabb játékuk.
#11
Az eredeti első rész életem első PC játéka volt és a sorozat minden részét, ami megfordult a kezeim között, szerettem. De megint csak, nem bízom a mai Ubisoftban, hogy képes méltó folytatást csinálni.
#10
#9: Jó lett a 2008 as de srácok a warrior within nél jobb prince játék nincs , vagy amit mindig is mondok a krinded blades volt a ubi legrosszabb döntése, ugyanis az lehetett volna a legígéretesebb, helyette kaptuk a fos two thronest
#8
soha nem fogjak megcsinalni de ha igen is tipikus ubifos nyilt vilagu, sidequest meg camp elfoglalos jatek lesz pop cimen
pedig az egyik kedvenc sorozatom volt regen...
#6
A Prince of Persia 2008 életem egyik legjobb játéka. Egy kib*szott mestermű. Mit meg nem adnék érte, ha lenne egy folytatása. Ahh....
#5
Nem tud megmozgatni a cím. Olyan élmény már úgyse lesz mint az általános iskolai számtech órákon az első része az akkoriban nagy számnak számító mozgásanimációival. A későbbi részei se kötöttek le sokáig, el lehetett velük lenni több-kevesebb ideig, de mindig az első klasszikus rész marad a legemlékezetesebb, ugyanúgy mint a többi retro klasszikus címnél, akármilyen forradalmi dologgal spékelik meg az újakat.
#4
#3: A GTA VI is kint lesz, de csitt, ez titok :)
#3
#1: Ki vele, mit titkolsz még? :D
#2
#1: haha :D
#1
Persze, meg Splinter Cell is lesz