Újra mozog a The Dark Pictures: Little Hope

  • Írta: gorien
  • 2020. június 27.
  • Videó
Link másolása
Új gameplay felvétellel jelentkezett a The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Láthatjuk a legfőbb játékmechanikákat, így a felfedezést, a párbeszédek közötti döntéseket, és persze a rémisztő telepes kisgyerekek sem maradhatnak el.

Noha a nyáron mégsem játszunk a Supermassive Games horrorantológiájának következő darabjával, ez nem ok arra, hogy ne is lássunk belőle semmit. A Man of Medant követő Little Hope számos hasonló funkciót tartalmaz, de teljesen új helyszínt és karaktereket vonultat fel: ezúttal a címben szereplő városkába utazunk, amelynek kísérteties múltja az andoveri boszorkányperekhez kapcsolódik.

A Little Hope-ban négy egyetemista és a professzoruk útját követjük ebbe a ködbe burkolózott városba. Ha az Until Dawnból és a Man of Medanból indulunk ki, akkor az ötösfogat egyik tagjának élete sincs biztonságban, így az, hogy miként cselekszünk, komoly következményekkel járhat. A felelősségen persze osztozhatunk is: a Shared Story keretén belül online játszhatunk egy baráttal, míg offline a Movie Night módban akár öten is nekiülhetünk a játéknak.

A Little Hope valamikor ősszel várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...