Brit toplista: ismét élen a The Last of Us: Part II

Több érdekességet is hozott magával a legújabb brit játékeladási toplista, az élen azonban még mindig a The Last of Us folytatása tanyázik, hiába estek vissza jelentősen az eladásai a nyitóhéthez képest.

Nyolcvan százalékkal estek vissza a The Last of Us: Part II eladásai a nyitóhét eredményeihez képest, az ilyesmi azonban nem szokatlan a videojátékoktól, hát még a kiemelkedő népszerűségnek örvendő címektől. A Naughty Dog játéka ezzel együtt is a brit játékeladási toplista élén végzett, sőt még az első rész remasterének is adott egy kis boostot - a 2014-es újrázás a kilencedik helyre küzdötte fel magát.

Más érdekességeket is találunk a toplistán. Az Argos üzletlánc több 3DS-es játékot is leakciózott, aminek hála számos régebbi cím kapott új erőre az összesítésben. A legjobb teljesítményt a Bravely Second: End Layer villantotta, amely a második helyen végzett: a játékból háromszor több példányt értékesítettek, mint a megjelenésének hetén, és lényegében megduplázta az összeladásait is. Ez persze nem meglepő, még a gyűjtői változata is alig 4 fontba került.

Ami az újoncokat illeti, a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated a harmadik lett, míg a konzolos Assetto Corsa Competizione a tizenkettedik helyre gördült be.

  1. The Last of Us: Part II
  2. Bravely Second: End Layer
  3. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
  4. Ring Fit Adventure
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. FIFA 20
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Grand Theft Auto V
  9. The Last of Us: Remastered
  10. Minecraft
11 komment - szólj hozzá!