Brit toplista: ismét élen a The Last of Us: Part II

Több érdekességet is hozott magával a legújabb brit játékeladási toplista, az élen azonban még mindig a The Last of Us folytatása tanyázik, hiába estek vissza jelentősen az eladásai a nyitóhéthez képest.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#10: Az első pár óra valóban kicsit olyan,mint mondjuk a GTA 3-ban,vagy a Vice cityben,hogy jó formán semmi nem történik.
Rokonom,amúgy ugyanazt mondta,mint te.Aztán,amikor nekiálltam,adott ő is még egy esélyt neki.Kiderült,hogy ő is max 4 órát játszott vele.Alapvetően ott még nincs szinte semmid,a játék az első 4-5 órát azzal tölti,hogy megtanítja a dolgokat(már amit megtanít).
Például én teljesen véletlenül jöttem rá,hogy némelyik útonálló tábort nem is kell lerohanni,keresel egy hordát a közelben,odacsalod őket,elhajtasz és egy bokorból végignézheted,ahogy felzabálják őket.Utána meg csak le kell menni a bunkerbe.
Nekem amennyire nem tetszett az E3 demo alapján,annyira egy kellemes csalódás volt,a játék és maga a sztori.Főleg a titkos befejezések.
#10
Nekem nagy csalódás a days gone valahogy nem élvezetes a gameplay, bár itt egy kolléga írta, hogy ki kell bekkelni az első 5-6 órát, nekem max 2 van benne. A Last of us 2 viszont nagyon játszatja magát.
#9
#5: Szerintem jó volt ez az open world a Days Gone-ban.
Igazándiból,ha csinálnak folytatást és marad ez a motoros banda téma,akkor simán behozhatnának valami olyasmi felállást is,mint a GTA lost and damned dlc-ben volt.Vonulni konvojban stb.Ráadásul a titkos Nero befejezés is elég durva dolgokat vetít előre.
Mondjuk azt se bánnám,ha a motor kicsit jobban lehetne variálni.
#5
#4: A Days Gone számomra egy felvizezett nyílt világú Last of Us volt.....szerettem, jó volt, de így volt egy kis hiányérzet az egész játék közben. Remélem ha lesz 2. rész az már kiforrottabb lesz.

Viszont az összes Sony ex közül a Days Gone mozgatja meg legjobban a fantáziámat, hogy mivé nőhetné ki magát a jövőben a PS5-ön.

Vágyálmom, hogy dobják az egybefüggő open-world-öt és helyette inkább egy fokkal lineárisabb gameplay-t kapjunk. Kb egy Death Stranding féle megoldással:
Egy a 66-os út menti történet (ha már a motor adott)
Oregon-California(66-os út kiindulópontja)-Chicago(vagy keleti part) féle Amerikát átszelő térképen.
#4
#3: Nekem bejött a jatekmenet is nagyon, de nálam is a sztori volt az, ami miatt végül nem tudtam letenni. Mindenképpen érdemes végigtolni, főleg ha már megvan maga a játék. Nem találta fel a spanyol viaszt a Bend semmilyen szempontbol sem, de szerintem eléggé izgalmasra sikeredett.
#2
#1: Remelem, hogy jön egy enhanced edition PS5-re és PC-re