Filmes hírek a hétfői ebéd mellé

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezúttal főleg késésekről tudunk beszámolni, a koronavírus-járvány miatt több premier is csúszik a következő hónapokban. Szó esik ugyanakkor az új Pirates of the Caribbean-filmről, amelynek Margot Robbie lesz a főszereplője.

Csúszik a Bill & Ted harmadik része

Idén harminc év szünet után tér vissza Bill és Ted párosa (természetesen Alex Winterrel és Keanu Reevesszel a főszerepben), azonban egy kicsivel tovább kell várnunk arra, hogy megtudjuk, sikerül-e a duónak megírni a világ legjobb nótáját, hogy megmentsék a világot. A készítők augusztus 28-ra napolták el a premiert a Variety szerint, mindezt azért, hogy a filmnek ne kelljen versenyeznie az időközben augusztus 12-re csúsztatott Tenettel.

Mulan egy hónapot várat magára

A Disney az élőszereplős Mulannal szerette volna újrarúgni a koronavírus-járvány első hulláma után beinduló moziszezont, a július 25-i premiert azonban elhalasztotta augusztus 21-ig. Ennek az az oka, hogy az Egyesült Államokban ismét megugrott a COVID-19-esetek száma, emiatt bizonytalanná vált, hogy mikor nyithatnak ki újra a mozik az országban. Márpedig az USA az egyik legfontosabb piac a filmesek számára, nyilván alkalmazkodni fognak hozzá.

Új Pirates of the Caribbean készül Margot Robbie főszereplésével

A The Hollywood Reporter szerint egy kifejezetten női karakterekre fókuszáló Pirates of the Caribbean-epizód készül, amelynek a főszereplője Margot Robbie lesz. A mozi független a Johnny Depp-féle sorozattól, és a csernobilos Craig Mazin-féle reboottól is; a forgatókönyvet a Birds of Prey mögött álló Christina Hodson írja majd.

Csak 2021-ben érkezik a Tom Clancy's Without Remorse

2021. február 26-án kerül mozikba a Michael B. Jordan főszereplésével készülő Tom Clancy's Without Remorse. A Deadline szerint itt csak közvetve volt ludas a koronavírus: a Wonder Woman 1984 új premierdátuma október 2-re szól, vele pedig nem akart versenyezni a Paramount, ezért inkább a késés mellett döntött. A történet főszereplője a Navy SEAL egyik exkatonája, aki miközben a felesége halálát szeretné megbosszulni, egy jóval nagyobb összeesküvésre derít fényt. Elő szokott fordulni az ilyen.

3.
3.
Yanez
#2: Ez még csak a kezdet. Lesz még itt női James Bond meg Roxanna Balboa, afro Oliver Twist meg Tarzan, ázsiai Titanic meg Sztál Walsz.
2.
2.
zsocc-nrg
Úgy kell ez az új Pirates mint egy falat kenyér, pont annyira mint a női Szellemirtók, vagy az új Charlie angyalai... ja nem. Johnny Depp nélkül mit akarnak?! Egyébként is gyönyörűen lezárták szerintem az eredetit, nem értem mi a rákért kell ezt rebootolni! Csak azért hogy nők lehessenek a főszereplők...? Semmi bajom egyébként azzal ha nő a főszereplő de itt tisztán látszik hogy megint csak az erőlködés megy hogy ebből is meglegyen a női verzió. A Birds Of Prey-jel meg hát nem dicsekednék mert ilyen jelentéktelen képregényfilmet még sose láttam, Margot Robbie jól játszott de itt ki is fújt a pozitívumok sora. Ennél még a felszopott Fekete párduc is jobb volt pedig az se lett a kedvencem.
1.
1.
Dresa
Női Pirates of the Caribbean!! Ezaz, nem is tudtam mi hiányzik.. oh és aremek birds of prey forgatókönyvírójától!! Mégjobb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...