Filmes hírek a hétfői ebéd mellé

Ezúttal főleg késésekről tudunk beszámolni, a koronavírus-járvány miatt több premier is csúszik a következő hónapokban. Szó esik ugyanakkor az új Pirates of the Caribbean-filmről, amelynek Margot Robbie lesz a főszereplője.

Csúszik a Bill & Ted harmadik része

Idén harminc év szünet után tér vissza Bill és Ted párosa (természetesen Alex Winterrel és Keanu Reevesszel a főszerepben), azonban egy kicsivel tovább kell várnunk arra, hogy megtudjuk, sikerül-e a duónak megírni a világ legjobb nótáját, hogy megmentsék a világot. A készítők augusztus 28-ra napolták el a premiert a Variety szerint, mindezt azért, hogy a filmnek ne kelljen versenyeznie az időközben augusztus 12-re csúsztatott Tenettel.

Mulan egy hónapot várat magára

A Disney az élőszereplős Mulannal szerette volna újrarúgni a koronavírus-járvány első hulláma után beinduló moziszezont, a július 25-i premiert azonban elhalasztotta augusztus 21-ig. Ennek az az oka, hogy az Egyesült Államokban ismét megugrott a COVID-19-esetek száma, emiatt bizonytalanná vált, hogy mikor nyithatnak ki újra a mozik az országban. Márpedig az USA az egyik legfontosabb piac a filmesek számára, nyilván alkalmazkodni fognak hozzá.

Új Pirates of the Caribbean készül Margot Robbie főszereplésével

A The Hollywood Reporter szerint egy kifejezetten női karakterekre fókuszáló Pirates of the Caribbean-epizód készül, amelynek a főszereplője Margot Robbie lesz. A mozi független a Johnny Depp-féle sorozattól, és a csernobilos Craig Mazin-féle reboottól is; a forgatókönyvet a Birds of Prey mögött álló Christina Hodson írja majd.

Csak 2021-ben érkezik a Tom Clancy's Without Remorse

2021. február 26-án kerül mozikba a Michael B. Jordan főszereplésével készülő Tom Clancy's Without Remorse. A Deadline szerint itt csak közvetve volt ludas a koronavírus: a Wonder Woman 1984 új premierdátuma október 2-re szól, vele pedig nem akart versenyezni a Paramount, ezért inkább a késés mellett döntött. A történet főszereplője a Navy SEAL egyik exkatonája, aki miközben a felesége halálát szeretné megbosszulni, egy jóval nagyobb összeesküvésre derít fényt. Elő szokott fordulni az ilyen.

3 komment - szólj hozzá!