Filmes hírek a hétfői ebéd mellé

Ezúttal főleg késésekről tudunk beszámolni, a koronavírus-járvány miatt több premier is csúszik a következő hónapokban. Szó esik ugyanakkor az új Pirates of the Caribbean-filmről, amelynek Margot Robbie lesz a főszereplője.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#3
YanezModerátor
#2: Ez még csak a kezdet. Lesz még itt női James Bond meg Roxanna Balboa, afro Oliver Twist meg Tarzan, ázsiai Titanic meg Sztál Walsz.
#2
Úgy kell ez az új Pirates mint egy falat kenyér, pont annyira mint a női Szellemirtók, vagy az új Charlie angyalai... ja nem. Johnny Depp nélkül mit akarnak?! Egyébként is gyönyörűen lezárták szerintem az eredetit, nem értem mi a rákért kell ezt rebootolni! Csak azért hogy nők lehessenek a főszereplők...? Semmi bajom egyébként azzal ha nő a főszereplő de itt tisztán látszik hogy megint csak az erőlködés megy hogy ebből is meglegyen a női verzió. A Birds Of Prey-jel meg hát nem dicsekednék mert ilyen jelentéktelen képregényfilmet még sose láttam, Margot Robbie jól játszott de itt ki is fújt a pozitívumok sora. Ennél még a felszopott Fekete párduc is jobb volt pedig az se lett a kedvencem.
#1
Női Pirates of the Caribbean!! Ezaz, nem is tudtam mi hiányzik.. oh és aremek birds of prey forgatókönyvírójától!! Mégjobb