Crash Bandicoot 4 - 100 pálya és mikrotranzakciók

Egy jó és egy rossz hírrel készültünk ma a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán. A jó hír az, hogy a játék igen masszívnak ígérkezik, a rossz hír szerint viszont a teljes ár leperkálása után is becsúszhatnak majd a mikrotranzakciók.

Elég csupán a széria egyik legnépszerűbb darabját, a Crash Bandicoot: Warpedet alapul vennünk ahhoz, hogy belássuk: a Crash 4 igen méretesnek ígérkezik. Amíg az 1998-as játék mindössze 32 pályát tartalmazott, az It's About Time több mint 100 szinttel érkezik majd, legalábbis akkor, ha hihetünk az amerikai GameStop körlevelében szereplő információknak - az új képességekről, játékmódokról és innovatív gameplayről is megemlékező képanyagot mi is mellékeljük:

A 60 dolláros teljes ár fejében persze el is várjuk, hogy egy mai sztenderdeknek megfelelő, igazán tartalmas kalandot kapjunk kézhez, könnyen meglehet azonban, hogy a kezdeti tartalommal és a vaskos árcédulával még nem ér véget a történet. Érdemes ugyanis ellátogatni a Microsoft Store oldalára, ahol az árazás mellett ott virít egy "+" jel is, amely ezen a webshopon rendszerint a további mikrotranzakciós opciókat jelöli.

Nem lepődnénk tehát meg, ha a megjelenés után egyéb apróságokkal bővülne a játék, legyen szó kozmetikai kiegészítőkről, vagy akár teljesen új pályákról, karakterekről. Nem ez lenne az első modern Crash-játék, ami ezt a monetizációs taktikát választaná, hiszen a Crash Team Racing: Nitro Fueled is bevezette a saját szezonbérletét.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time október 2-án érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de megjelenik majd Series X-en és vélhetően PlayStation 5-ön is. Ha még nem tettétek, csekkoljátok le a játék első előzetesét és játékmenet-bemutatóját!

11 komment - szólj hozzá!