Íme, a PlayStation Plus júliusi kínálata

  • Írta: szlav
  • 2020. június 29.
  • Akció
Link másolása
A tizedik születésnapját ünnepli a PlayStation előfizetéses online rendszere, így a Sony most egy extra játékot is bedob a júliusi csomagba. A felhozatal egyébként sem lesz gyenge Lara Croft egyik legkiválóbb kalandjával és egy friss sportjátékkal.

Tíz éve fut a PlayStation Plus programja, így júliusban egy extra játékkal és pár különleges akcióval köszöni meg a Sony a játékosok részvételét. A július 7-től augusztus 3-ig beváltható játékok élén az új Lara Croft-trilógia legkiválóbb darabja, a Rise of the Tomb Raider áll majd, mégpedig a széria 20. születésnapját ünneplő csomagban, ami néhány kozmetikai extrával, egy új sztorifejezettel és egy hordamóddal bővíti az alapjátékot.

Mellé érkezik az NBA 2K20, a 2K kosaras szériájának legfrissebb darabja - ha kedvelitek a sportjátékokat, vagy fel szeretnétek készülni az októberben érkező új felvonásra, akkor itt a tökéletes alkalom! A triót az Erica című kalandjáték zárja - már csak a ritkaságszámba menő zsáner miatt is érdemes próbát tenni ezzel az FMV-s interaktív thrillerrel.

További jó hír, hogy most hétvégén (július 4-5.) ingyenes hétvégét tart a PS Plus, így azok is részt vehetnek az online játékokban, akik nem fizettek elő a szolgáltatásra. Szintén ezen a hétvégén érdemes lesz körülnéznünk a PlayStation Store-on, ugyanis egy korlátozott ideig elérhető, ingyenes témával lehetünk majd gazdagabbak.

10.
10.
Sandic1994
Már több külföldi oldal is lehozta, hogy a Sony ajándék pénzt küld a PS Plus felhasználóknak a Walletba. Többen megerősítették, hogy kaptak 10€-t vagy 10$-t a PS Plus 10. évfordulója alkalmából, viszont sokan írták hogy nem, köztük én sem. Elvileg értesítést is kapsz róla PS-en, ha adtak pénzt. Mik a tapasztalatok? Elsőre fake hírnek gondoltam, most már nem vagyok benne biztos.
8.
8.
Zuzmo
#7: Mert a game pass-ban nincs benne az exlúzívokon kívül kb. az összes...
7.
7.
Falcon
X box osként minden hónapban csak irigykedem ps en miket osztogatnak ...nagyon unom már
6.
6.
spikee576
Jo pakk megkellhagyni de a riset szinte mar mindenki kiporgette,de az Erica igencsak felkeltette az erdeklodesem 1-2honapja terveztem is megvenni meg johogy nemtettem.
5.
5.
Yanez
Egyedül az Erica érdekel, mivel a RotTR megvan, az NBA meg hidegen hagy, mint vegánt a fokhagymás hurka. Ettől eltekintve hatalmas pakk.
4.
4.
habaen
#3: Az meg van, hogy ez üzlet? :))
3.
3.
shatterhand
10éves évfordulóhoz ez elég snassz
1.
1.
DarkLord
Nem az EA fejleszti ezt az NBA-s játékot, ahogy írtátok a cikkben, hanem a 2K.

Amúgy jó pack nyílván az NBA nem fog mindenkit megmozgatni, Lara kalandja, pedig már szinte mindenkinek meg volt, akkor is ütős kis csomag ez most ezzel a harmadik játékkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...