Íme, a PlayStation Plus júliusi kínálata

A tizedik születésnapját ünnepli a PlayStation előfizetéses online rendszere, így a Sony most egy extra játékot is bedob a júliusi csomagba. A felhozatal egyébként sem lesz gyenge Lara Croft egyik legkiválóbb kalandjával és egy friss sportjátékkal.

Tíz éve fut a PlayStation Plus programja, így júliusban egy extra játékkal és pár különleges akcióval köszöni meg a Sony a játékosok részvételét. A július 7-től augusztus 3-ig beváltható játékok élén az új Lara Croft-trilógia legkiválóbb darabja, a Rise of the Tomb Raider áll majd, mégpedig a széria 20. születésnapját ünneplő csomagban, ami néhány kozmetikai extrával, egy új sztorifejezettel és egy hordamóddal bővíti az alapjátékot.

Mellé érkezik az NBA 2K20, a 2K kosaras szériájának legfrissebb darabja - ha kedvelitek a sportjátékokat, vagy fel szeretnétek készülni az októberben érkező új felvonásra, akkor itt a tökéletes alkalom! A triót az Erica című kalandjáték zárja - már csak a ritkaságszámba menő zsáner miatt is érdemes próbát tenni ezzel az FMV-s interaktív thrillerrel.

További jó hír, hogy most hétvégén (július 4-5.) ingyenes hétvégét tart a PS Plus, így azok is részt vehetnek az online játékokban, akik nem fizettek elő a szolgáltatásra. Szintén ezen a hétvégén érdemes lesz körülnéznünk a PlayStation Store-on, ugyanis egy korlátozott ideig elérhető, ingyenes témával lehetünk majd gazdagabbak.

10 komment - szólj hozzá!