Íme, a PlayStation Plus júliusi kínálata

A tizedik születésnapját ünnepli a PlayStation előfizetéses online rendszere, így a Sony most egy extra játékot is bedob a júliusi csomagba. A felhozatal egyébként sem lesz gyenge Lara Croft egyik legkiválóbb kalandjával és egy friss sportjátékkal.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
Már több külföldi oldal is lehozta, hogy a Sony ajándék pénzt küld a PS Plus felhasználóknak a Walletba. Többen megerősítették, hogy kaptak 10€-t vagy 10$-t a PS Plus 10. évfordulója alkalmából, viszont sokan írták hogy nem, köztük én sem. Elvileg értesítést is kapsz róla PS-en, ha adtak pénzt. Mik a tapasztalatok? Elsőre fake hírnek gondoltam, most már nem vagyok benne biztos.
#8
#7: Mert a game pass-ban nincs benne az exlúzívokon kívül kb. az összes...
#7
X box osként minden hónapban csak irigykedem ps en miket osztogatnak ...nagyon unom már
#6
Jo pakk megkellhagyni de a riset szinte mar mindenki kiporgette,de az Erica igencsak felkeltette az erdeklodesem 1-2honapja terveztem is megvenni meg johogy nemtettem.
#5
YanezModerátor
Egyedül az Erica érdekel, mivel a RotTR megvan, az NBA meg hidegen hagy, mint vegánt a fokhagymás hurka. Ettől eltekintve hatalmas pakk.
#4
#3: Az meg van, hogy ez üzlet? :))
#3
10éves évfordulóhoz ez elég snassz
#1
Nem az EA fejleszti ezt az NBA-s játékot, ahogy írtátok a cikkben, hanem a 2K.

Amúgy jó pack nyílván az NBA nem fog mindenkit megmozgatni, Lara kalandja, pedig már szinte mindenkinek meg volt, akkor is ütős kis csomag ez most ezzel a harmadik játékkal.