Szivárog a Crysis Remastered

Szegény Crysis Remastered nem tud meglepetés maradni, úton-útfélen kiszivárognak róla az infók a hivatalos bemutatók, megerősítések előtt. Ezúttal a Microsoft Store lőtte le a megjelenési dátumát, de már az előzetese is előkerült.
  • Írta: gorien

Kommentek

#20
Sajnos nem esett nekik jól hogy a nulla munkával újra kiadott és kb semmit se változó "remasteredjükről" csak negatív volt a visszajelzés, nem mutatták be hivatalosan és a megjelenés is csúszik..

Csak tudnám minek szenvednek.Ha eddig ki tudja mióta nem csináltak vele semmit nem ebben a bár hétben fogják megreformálni a grafikát. Sajnos ezt elkúrták
#19
A harmadik rèsz multija tetszett, azt is vissza hozhatnák.
#18
#15: Játszottál egyáltalán jó FPS-el? Ennél a játéknál a egy zsákfaluban zajló temetés is nagyobb és jobb hangulattal bír...
#17
Na eljutottunk oda, hogy ezt a fostalicskát is remasterelték? Dögunalmas, lelketlen lövölde, amit anno a tömegből csak az over the top látványvilág emelt ki. Megérdemelten bukott a széria a feledés homályába.
#16
ezek a remastered screenshotok már? lóf***, így felesleges hozzányúlni, mint általában 90%-ban, semmit nem csinálnak csak adnak hozzá néhány bugot majd és eladják újra jópézér
#15
#13: 1. Annyit dolgozni = semmit se csináltak vele a videó alapján
2. Tudtommal a Crysis sose jelent meg ps-re így ott lazán fogyhat akár elég szépen is akik szeretik az fps-t
3. Inkább játszok egy Crysissal 48adszorra pedig minden centijét ismerem mint egy új fossal...
#14
#13: Engem érdekel, bár inkább a 2 kellene az jobb.
Meg majd a 3 mert hiába van hozza bőven elég erős pc-m papíron nem akar rendesen futni.
#13
Most őszintén, ér annyit dolgozni egy játékon hogy a Remastered verziója újra kikerüljön? Ki játszik már ilyennel? Inkább fejlesszenek valami újat...
#12
#10: Most pont leirtad kb a ket legszebb jatekot, de a crysis mai napig szinte mindent odaver fizikaban grafikaban egyarant.
#11
#9: Barátinak baráti, de csak azért, mert nem lesz olyan remastered, amilyenre sokan számítanak...hiába volt kiemelten gyönyörű játék akkor, ma azért elég kopottas lesz...800 mega többlettel azért nem lehet mai standardokra hozni egy 13 éves játékot. Nosztalgiázni jó lesz, de a grafika messze nem lesz olyan átütő, ahogy az emlékeinkben szerepel.
#10
#5: Nem tudom te miről beszélsz láttad már a Horizon: Zero Dawn,TLOU 2-t PS4pro-n.
Akkor nem írnál ilyen baromságokat.
#9
#8: Az mondjuk alsó hangon is baráti, sok játéknak ma már egy javítása is sokkal nagyobb ennél:O
#8
The Crysis Remastered file size is also 7.01 GB, making it a fairly small title for today’s standards. File sizes can change a bit from platform to platform, but the Crysis Remastered PS4 file size should be the same. The game is actually only 700 MB bigger than the original, which seems to suggest that it doesn’t have any new textures or files and the upgrades here are all focused on lighting and other adjustments.
#7
Nemrég xboxra megvettem az összes részt. Régen pc-n tetszett a második rész, gondoltam itt is azzal kezdem. Ronda, darabos az egész, töröltem pár pálya után. Jó lett volna mindhárom részt belerakni, így ezt sajnos kihagyom. Az első részt mindig gagyinak tartottam.
#5
#3: Igen es nem eleg?
A kulterekben olyan megvilagitas rendszere volt mar akkor is amiert most is sok jatek sirva konyorogne.
Es ma mar nem kell kikapcsoljanak egy rakas fetauret.
Lasd pl. a konzol valtozatokban nem daralhato novenyzetet.
Akarakterek meg nem allnak egyaltalan vagy sokkal kevesebb polygonbol mint egy mostani konzolfos.
Volt benne sss.
Mi loszart akasrz meg?
A ps4 vagy a box igy is osszeszarja majd magat mert "nincs" bennuk processzor.
Amugy kivancsi lennek, hogy az ancsartid 1-3szerinted mit kapott a remasterben a nagyobb texturakon es a reszelt fenyeken kivul.
#6
Azert konzolon fasza lesz, ne feledjuk hogy az xbox 360 as verzio milyen ocsmany volt a pc verziohoz kepest.
#4
Ha nem lenne ráírva hogy remastered élszre nem vettem volna, de még így sem XD
Ezzel kokrétan semmit nem csináltak, a modellek és texturák is tökugyanazok, csak betették az asseteket az aktuális cryengine alá.
#3
Hát ez kb. csak egy HD pack. Kár, reménykedtem valami brutálban, de persze nem volt reális.
#2
Akkor a befektett munkájuk arányos a beléjük fektetett pénzeddel. :) sőt. Talán túl is teljesítenek.
#1
Nem sokat dolgoztak vele :(