A Ubisoft is battle royale-játékon dolgozik

  • Írta: gorien
  • 2020. június 30.
  • Teaser
Link másolása
A Ubisoft a hírek szerint vendégül látott néhány videóst és streamert, hogy zárt körben felfedjen előttük egy új battle royale-játékot. A zárt kör nyilván nem maradt zárt, és Rod Breslau újságírónak hála mi is értesültünk a Hyper Scape-ről.

Ha valami népszerű, várható, hogy előbb-utóbb a legtöbb nagy kiadó ráveti magát a témára. Ilyen a battle royale zsáner is: a mező, amit egy időben főleg a PUBG és a Fortnite uralt, már az Apex Legendsnek és a Call of Duty: Warzone-nak is helyet ad. A Ubisoft sem akar kimaradni a buliból, legalábbis erről ír Rod Breslau esport-újságíró a tweetjében.

Történt ugyanis, hogy a Ubisoft meghívott magához néhány videóst és streamert, hogy népszerűsítse körükben legújabb, free-to-playnek készülő játékát, amely a Hyper Scape nevet viseli. Ha emlékszünk, anno a Valorantról is hasonlóképp kaptuk meg az első infókat. Breslau elmondása szerint egy pörgős, belső nézetes címről van szó, amire nem is kell sokat várnunk: július 2-án tervezték leleplezni, július 6-tól tartanak egy zárt bétát, és július 12-én már el is indítják a játékot, ami épp egybeesik a Ubisoft E3-pótló műsorával, a Ubisoft Forwarddal.

Az infók alapján a Hyper Scape egy újfajta streamingélményt is hozna, a Twitch-nézők ugyanis aktívan beleszólhatnának a meccsek alakulásába, például bónuszok megszavazásával a kedvenc játékosaiknak. Sőt, még a közönség is szintet lépne valamilyen formában.


A szivárgásra a Ubisoft közleménnyel ugyan nem reagált, de élesítettek egy weboldalt, ami a játék világában létező Prisma Dimensions vállalat nevében készült, ez is a július 2-i leleplezést reklámozza. Úgy néz ki, a HyperScape PC-re és konzolokra is megjelenik, amelyek között cross-play is lehetséges lesz. 

18.
18.
#6: Hat a Titanfall 2-t nagyon tamogattak, betettek a BF ele hogy egybol kampec legyen neki, hulladek ceg az EA is.
17.
17.
Ooorky
#16: Nekem inkább a Westwood, Maxis, Origin, Bullfrog hiányzik...
16.
16.
adamsfamily
#8: Ezt nem vitatom,nagyon sok fejlesztőcsapat ment a levesbe.
Black box,Visceral,Pandemic,stb.
Ott van most a Ghost games,jó ideje ők gyártották a NFS játékokat,mégse vették el tőlük a szériát egészen mostanáig,pedig fele olyan jó NFS játékokat se csináltak,mint a Black box.Régen ez a brigád már fel lett volna számolva.
8.
8.
Ooorky
#6: Pont erre játszik az EA, a következő konzolgenerációra a sok aranyhal elfelejtse, hogy 30 éve tolják ezt a húzd meg ereszd meg játékot.
2000-es évek elején szállóige volt az "és akkor megjelent ez EA" annyi játéksorozatot és stúdiót tettek tönkre addigra, pedig még sehol se voltak a dlc-k, mikrotranzakciók lootbox-ok...
Mondjuk az általad nevezett másik 3 se jobb.
2.
2.
PaprikaJancsi
Battle Royal ide vagy oda, remélem lehet majd benne outpostokat foglalni. :D
1.
1.
Gykrizsi
Persia Royal vagy Royal Cell, nem is tudom mi lenne a jobb :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...