A Ubisoft is battle royale-játékon dolgozik

A Ubisoft a hírek szerint vendégül látott néhány videóst és streamert, hogy zárt körben felfedjen előttük egy új battle royale-játékot. A zárt kör nyilván nem maradt zárt, és Rod Breslau újságírónak hála mi is értesültünk a Hyper Scape-ről.
  • Írta: gorien

Kommentek

#18
#6: Hat a Titanfall 2-t nagyon tamogattak, betettek a BF ele hogy egybol kampec legyen neki, hulladek ceg az EA is.
#17
#16: Nekem inkább a Westwood, Maxis, Origin, Bullfrog hiányzik...
#16
#8: Ezt nem vitatom,nagyon sok fejlesztőcsapat ment a levesbe.
Black box,Visceral,Pandemic,stb.
Ott van most a Ghost games,jó ideje ők gyártották a NFS játékokat,mégse vették el tőlük a szériát egészen mostanáig,pedig fele olyan jó NFS játékokat se csináltak,mint a Black box.Régen ez a brigád már fel lett volna számolva.
#14
#13: Azért annál jóval több volt, de mindegy igazából. Ez csak egy részlet, abban egyetértek, hogy összességében nagyon kaptafára készülnek a játékaik. Viszont azért azt sem mondanám, hogy nincs bennük munka, csak nagyon elkényelmesedtek. Hátha ezen most változtatnak, a sok csúsztatással, halasztassal.
#10
#7: Anthem 99% bioware, ők maguk vallották be, hogy 6 éven át lehúzták az EA-t miközben lóf*szt nem csináltak.
#9
#5: Mivel a Watch Dogs 1-2 király játék lett, így ezzel kicsit sem tudok egyetérteni.

Szerintem generációnk leginkább lezüllött cége a Bethesda. Youngblood, Fallout 76, Cyberpilot, Rage 2...de már a Fallout 4 se volt egy nagy eresztés, a TES: Blades egy újabb undorító mikrotranzakciós mobil játék lett, a táskabotrány meg üde színfolt volt xD... leginkább attól félek, hogy ha ebben a szellemben jön az új Elder Scrolls az is valami szemét lesz :/
#8
#6: Pont erre játszik az EA, a következő konzolgenerációra a sok aranyhal elfelejtse, hogy 30 éve tolják ezt a húzd meg ereszd meg játékot.
2000-es évek elején szállóige volt az "és akkor megjelent ez EA" annyi játéksorozatot és stúdiót tettek tönkre addigra, pedig még sehol se voltak a dlc-k, mikrotranzakciók lootbox-ok...
Mondjuk az általad nevezett másik 3 se jobb.
#6
#5: Azért az EA-t sokan szidják,de szerintem jó pár éve nem ők a legpatkányabbak az iparban.Voltak húzásaik(lootbox,stb.),de ezeket a lehúzós dolgokat hamar kukázták,amikor felháborodtak a vásárlók.Igazándiból azért is vagyok elnéző velük,mert az utóbbi időben egész sokáog támogatták a játékaikat ingyen és emellett bagóért adták őket,pedig nem voltak olyan rosszak.A Titanfall 2 mind multiban,mind sztoriban egy nagyon fasza alkotás volt.
Ha a mostani generáció legszarházibb kiadóit kellene felsorolnom,akkor a Bethesda,a 2K és a Ubisoft állna az első helyen.
#3
#1: Én is ilyesmikre tippeltem kb:D

Vmi újabb eszetlen öldöklős cím helyett csinálhatnának vmi cool építkezős, Rayman royale-t. Abból az versenyzős akadály futós rész is izgi volt.
#2
Battle Royal ide vagy oda, remélem lehet majd benne outpostokat foglalni. :D
#1
Persia Royal vagy Royal Cell, nem is tudom mi lenne a jobb :)