Cyberpunk 2077 - hallgass bele a soundtrackbe!

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 30.
  • Videó
Link másolása
Nemrég jó pár előrendelő megkaparinthatta a limitált festésű Cyberpunk 2077-kontrollerét, a hátulján lévő QR-kódra rákeresve pedig legnagyobb meglepetésükre egy YouTube-videóra lettek átirányítva.

A videó, amit így találtak pedig nem más, mint a játékban lévő banda - a Samurai - legújabb zenéje: a The Ballad of Buck Ravers, amit most ti is meghallgathattok a lenti videóra kattintva.

Azt idáig is tudtuk, hogy a Cyberpunk 2077 változatos zenékkel készül kényeztetni a fülünket, de ezek közül is kiemelkedik talán a játék zeneszerzője - Marcin Przybyłowicz - által vezényelt, kifejezetten a Cyberpunk világához kitalált banda, a Samurai. Akik követték idáig a híreket, azoknak nem újdonság, hogy a formáció nevével fémjelzett cuccokat magunkra ölthetjük majd a játék folyamán, az együttes frontembere pedig nem más, mint Johnny Silverhand - akit ügyebár Keanu Reeves alakít.

A Cyberpunk 2077 remélhetőleg most már nem csúszik többet, és tényleg napvilágot lát november 19-én PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on - a játék később ingyenesen frissül az utóbbi kettő next-gen változatára. Amennyiben tetszik a fenti zene, erre találjátok az eddig publikált Samurai-dalokat:

24.
24.
Juha
#23: Lehet ez a zenekar akarja majd "forradalmasítani" a stílust :-)

Szerintem választható zenék lesznek, mint a Gta-kban, ezek közül hallhattunk párat, a zenekarhoz meg biztosan kapcsolódik küldetés is majd.
23.
23.
Thor Vath
#21: Viszont a cyberpunk az egy létező design stílus, mint a steampunk, vagy a dieselpunk. Míg a steampunk a viktoriánus kort ülteti a jövőbe, a dieselpunk pedig az negyvenes-ötvenes éveket, a cyberpunk a nyolcvanas évek stílusaiból merít. A dieselpunkhoz a negyvenes évek zenei alapja illik, ragtime, jazz és hasonlók, a cyberpunkhoz pedig a nyolcvanas évek futuristikus zenei stílusai, synthwave, new wave, synth rock és hasonlók. Billy Idol, Sigue Sigue Sputnik, még egy kis Front Line Assembly is beleférne, Skinny Puppy, esetleg Prodigy. De ez nagyon nem passzol.
22.
22.
Thor Vath
#21: Végülis. Akkor lehetetne Máté Péter is a zenéje, mert hátha az lesz lesz 2077-ben a punk :)
19.
19.
Thor Vath
Eh. Ennél cyberpunkosabb zenére számitottam. A punkfaktor 4/10, a cyber meg 0. Majd berakom hozzá Billy Idol Cyberpunk albumát :)
18.
18.
hedzsooo
#17: Szerintem a 99%-a a kommentelőknek még az adott cikket sem szokta végigolvasni, vagy nem tudja értelmezni megfelelően. Szóval szerintem ne is foglalkozz vele hogy itt miket olvasol a cikkek alatt. OK, a 99% talán egy kis sarkítás volt most a részemről de akkor is, na. :)

Cikkek nélkül is ugye az hogy Cyber + punk szerintem már eleve kell hogy mondjon valamit az egyik fő zenei írányzatról a játék világában de hát na... :-)))
17.
17.
DragonBleacPiece
ha azt belemagyaráztátok korábban, hogy lehet mindenféle testkiegészítő, kukinövelő, stb, mindenre felvan jogosítva a cucc MERT cyberpunk világ, akkor nem értem mit kell fennakadni a zenén, minden számnak csak synthwave chillwave technónak kéne lennie, mert ők azt csak hallgatnak 2077-ben vagy mi :D
16.
16.
Nem rosszak ezek a számok, de hát figyelj, játékzenének nagyon jó minőségű munka és ha jól van valami elsütve/összevágva a játékban, még bejöhet. Biztos ezeket fogja énekelni Keanu Reeves a játékban. Elektronikus zenéből is volt a trailerekben, amik megint nem rosszak, bár szerintem kicsit karcolós ... éppen ezért nekem is jobban bejönne egy synthwave és úgy általában egy olyan vonal, ami a Deus Ex HR-ban van.
14.
14.
Csoki80
Csak lesz benne valami más is...
13.
13.
carbon based
Én örülök,hogy ilyen trackek is lesznek a játékban (úgy, hogy én is a synthwave felé hajlok). Abszolút passzol a játék világába. Ráadásul J.Silverhand egy rockbanda frontembere...
Egy Cyber'PUNK' játék zenéje milyen legyen? Kicsit butaság azt kérdezni, mi ez a szarság, nem?
Aki még nem ismeri, annak itt az alábbi videó. Nagyon jól összerakta, aki készítette.
https://www.youtube.com/watch?v=PQvGkEzANlY
12.
12.
ssemtexx
Mi ez a punk rock bolondság? Sokkal jobban illene a játékba New Retro Wave stílusú zene...
11.
11.
Gerzson95
10.
10.
markoci555
én eléggé várom már hogy kiadjanak egy rendes full soundtrack-et, még mindig sehol, 1-2 szám azt csókolom, de legalább ez a samurai nagyon fasza

azok akik meg azt hiszik hogy ezzel lesz tele, vagy egyáltalán nem kéne bele rock, nem tudom mi van velük...
nézzetek bele pár legutóbbi feltöltött videójukba ahol a zenészeket mutatják be, ezen kívül szerintem nem is lesz sok rock zene
7.
7.
manderel
Nagyon király. Örülök hogy ilyen is lesz, persze nyilván más is. Meglepődnék, ha az emberek többsége nem találna benne magának valót.
3.
3.
Mortis
már elfogadtam ,hogy az előtérbe olyan zenék lesznek állítva, amik nem nekem szólnak. csak abban reménykedek, hogy azért számomra is lesznek kis szintetizátor muszikák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...