Cyberpunk 2077 - hallgass bele a soundtrackbe!

Nemrég jó pár előrendelő megkaparinthatta a limitált festésű Cyberpunk 2077-kontrollerét, a hátulján lévő QR-kódra rákeresve pedig legnagyobb meglepetésükre egy YouTube-videóra lettek átirányítva.

A videó, amit így találtak pedig nem más, mint a játékban lévő banda - a Samurai - legújabb zenéje: a The Ballad of Buck Ravers, amit most ti is meghallgathattok a lenti videóra kattintva.

Azt idáig is tudtuk, hogy a Cyberpunk 2077 változatos zenékkel készül kényeztetni a fülünket, de ezek közül is kiemelkedik talán a játék zeneszerzője - Marcin Przybyłowicz - által vezényelt, kifejezetten a Cyberpunk világához kitalált banda, a Samurai. Akik követték idáig a híreket, azoknak nem újdonság, hogy a formáció nevével fémjelzett cuccokat magunkra ölthetjük majd a játék folyamán, az együttes frontembere pedig nem más, mint Johnny Silverhand - akit ügyebár Keanu Reeves alakít.

A Cyberpunk 2077 remélhetőleg most már nem csúszik többet, és tényleg napvilágot lát november 19-én PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on - a játék később ingyenesen frissül az utóbbi kettő next-gen változatára. Amennyiben tetszik a fenti zene, erre találjátok az eddig publikált Samurai-dalokat:

26 komment - szólj hozzá!