Cyberpunk 2077 - hallgass bele a soundtrackbe!

Nemrég jó pár előrendelő megkaparinthatta a limitált festésű Cyberpunk 2077-kontrollerét, a hátulján lévő QR-kódra rákeresve pedig legnagyobb meglepetésükre egy YouTube-videóra lettek átirányítva.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#26
#25: Ez mekkora ötlet! :)
#24
#23: Lehet ez a zenekar akarja majd "forradalmasítani" a stílust :-)

Szerintem választható zenék lesznek, mint a Gta-kban, ezek közül hallhattunk párat, a zenekarhoz meg biztosan kapcsolódik küldetés is majd.
#23
#21: Viszont a cyberpunk az egy létező design stílus, mint a steampunk, vagy a dieselpunk. Míg a steampunk a viktoriánus kort ülteti a jövőbe, a dieselpunk pedig az negyvenes-ötvenes éveket, a cyberpunk a nyolcvanas évek stílusaiból merít. A dieselpunkhoz a negyvenes évek zenei alapja illik, ragtime, jazz és hasonlók, a cyberpunkhoz pedig a nyolcvanas évek futuristikus zenei stílusai, synthwave, new wave, synth rock és hasonlók. Billy Idol, Sigue Sigue Sputnik, még egy kis Front Line Assembly is beleférne, Skinny Puppy, esetleg Prodigy. De ez nagyon nem passzol.
#22
#21: Végülis. Akkor lehetetne Máté Péter is a zenéje, mert hátha az lesz lesz 2077-ben a punk :)
#21
#20: Honnan tudod, hogy 2077-ben mit neveznek majd Punk zenének? :-)

Középiskolás koromban sokan azt hitték, hogy a Rock az az üvöltős, gitártépős zene kizárólag, és ezért utálták azt. Mondjuk mi is minden számunkra sz*r zenére rásütöttük a diszkós/teknós fos jelzőt, így elháboroztunk 4 évig. A legnagyobb ellenfelemnél múlt héten voltam grillezésen, szóval ennyit a nagy ellentáborokról úgy általában.
#19
Eh. Ennél cyberpunkosabb zenére számitottam. A punkfaktor 4/10, a cyber meg 0. Majd berakom hozzá Billy Idol Cyberpunk albumát :)
#18
#17: Szerintem a 99%-a a kommentelőknek még az adott cikket sem szokta végigolvasni, vagy nem tudja értelmezni megfelelően. Szóval szerintem ne is foglalkozz vele hogy itt miket olvasol a cikkek alatt. OK, a 99% talán egy kis sarkítás volt most a részemről de akkor is, na. :)

Cikkek nélkül is ugye az hogy Cyber + punk szerintem már eleve kell hogy mondjon valamit az egyik fő zenei írányzatról a játék világában de hát na... :-)))
#17
ha azt belemagyaráztátok korábban, hogy lehet mindenféle testkiegészítő, kukinövelő, stb, mindenre felvan jogosítva a cucc MERT cyberpunk világ, akkor nem értem mit kell fennakadni a zenén, minden számnak csak synthwave chillwave technónak kéne lennie, mert ők azt csak hallgatnak 2077-ben vagy mi :D
#16
Nem rosszak ezek a számok, de hát figyelj, játékzenének nagyon jó minőségű munka és ha jól van valami elsütve/összevágva a játékban, még bejöhet. Biztos ezeket fogja énekelni Keanu Reeves a játékban. Elektronikus zenéből is volt a trailerekben, amik megint nem rosszak, bár szerintem kicsit karcolós ... éppen ezért nekem is jobban bejönne egy synthwave és úgy általában egy olyan vonal, ami a Deus Ex HR-ban van.
#14
Csak lesz benne valami más is...
#13
Én örülök,hogy ilyen trackek is lesznek a játékban (úgy, hogy én is a synthwave felé hajlok). Abszolút passzol a játék világába. Ráadásul J.Silverhand egy rockbanda frontembere...
Egy Cyber'PUNK' játék zenéje milyen legyen? Kicsit butaság azt kérdezni, mi ez a szarság, nem?
Aki még nem ismeri, annak itt az alábbi videó. Nagyon jól összerakta, aki készítette.
https://www.youtube.com/watch?v=PQvGkEzANlY
#12
Mi ez a punk rock bolondság? Sokkal jobban illene a játékba New Retro Wave stílusú zene...
#11
#2: Nagyon helyes XD.
#10
én eléggé várom már hogy kiadjanak egy rendes full soundtrack-et, még mindig sehol, 1-2 szám azt csókolom, de legalább ez a samurai nagyon fasza

azok akik meg azt hiszik hogy ezzel lesz tele, vagy egyáltalán nem kéne bele rock, nem tudom mi van velük...
nézzetek bele pár legutóbbi feltöltött videójukba ahol a zenészeket mutatják be, ezen kívül szerintem nem is lesz sok rock zene
#9
#5: Tényleg fura zenék így első körben. Esetleg valami Perturbator: Dangerous Days albumot tudtam volna inkább elképzelni alá. Mármint hasonló irányt
#8
Szar. 2077-ben nem is ezek lesznek a slágerek.
#7
Nagyon király. Örülök hogy ilyen is lesz, persze nyilván más is. Meglepődnék, ha az emberek többsége nem találna benne magának valót.