The Last of Us: Part II - a gitárosok is rápörögtek

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Várható volt, hogy a The Last of Us: Part II egyik legötletesebb minijátékára rá fognak pörögni a zenészlelkek, de ennyi feldolgozásra azért nem számítottunk. Ebből is látszik, hogy nem vették félvállról a gitározást a Naughty Dognál.

A The Last of Us: Part II egyik legfontosabb metaforája lett a gitározás, amihez hűen a Naughty Dog egyrészt profin kihasználta a DualShock 4 touchpadjét, másrészt ilyen részletesen animálva még soha nem láthattunk videojátékos karaktert gitározni.

Természetesen a zenészeknek több sem kellett, és azonnal elkezdtek híres számokat a játékon belül is elpengetni. Ezeket a mellékelt akkordtáblának hála még egy gitárleckének sem utolsó használni - már ha persze ismerjük az adott fogást -, hiszen a precíz animációknak hála Ellie kéztartása is sokat segíthet a gyakorlásban.

40.
40.
Őrnagy
#39: Az én feleségem egy szóval elintézi a teljes játékipart : hülyeség. Úgyhogy nem kell féltenem tőle a gépet.
39.
39.
godach
#38: Ja és Ellie lezbi csajával most vannak valami horror vidámparkos valamibe. P@rszor már megijedt a nejem, szerintem életemben nem szórakoztam ilyen jól még xD
16.
16.
godach
Annyira unalmas hogy a fanyalgóknak a szar is ízetlen, a másik oldal meg ha le van festve akkor két marékra tömi a szájába.
Annyira tudható volt, hogy akinek már a szivárogtatásnál elment a kedve azt nem lehet meggyőzni utána se. Aki meg várta.. Hát egyértelmű volt hogy a hibák nem érdekesek de korszakalkotó játék lesz. Nem is tudom minek győzködik itt az emberek egymást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...