Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#6
Mondjuk remélem nem lesznek sokan, akik azt hiszik, hogy AC:Valhallázni fognak 4k-ban és 120 fps-sel. :) A 4k 60 fps is elég szép szál falat a mai játékoknál. Az, ha régebbi címeknél ez a fajta upgrade összejön, az kurva jó lenne. Csak hát akkor meg ott lesz az, hogy elég kicsi lesz az a réteg, akinek olyan TV-je is van, ami ezt érdemben meg is jeleníti. Ha a régi játékok felcummantása 120 fps-re működni fog, akkor tuti be fogom szerezni, ha a valódi vizuál upgrade része is jól működik. Persze akkor is inkább a monitor körül lesz, hogy legalább 1080p-ben ki tudjam élvezni a magas képfrissítést.

De hogy a mostani gen marketingbullshitjének a third party fejlesztők nem örülnek, az ziher... VAGY. Lesznek jócskán kisebb, zártabb, lineárisabb felépítésű játékok is, amiknek én speciel nem lennék nagy ellensége.
#5
Na, aki a reklámokat és az előzeteseket készpénznek veszi, azzal van egy kis gond.
#4
Igen, jó a meglátásod! Sokan ezt értik félre. Valóban igaz, hogy 4K 120fps a cél. De csak annyit jelent, hogy akár annyi is lehet. Amikor meg nagy a gépigény, akkor meg akár 720p-re is leesik a dinamikus felbontás miatt. A kisebb látószögről nem beszélve (pl. 120 fok helyett, csak 90, hogy ne kelljen annyit renderelni). Az tény, hogy ezt annyira jól csinálják, hogy szinte észre sem lehet venni. De ez inkább teljesítmény érzetet ad, nem pedig valós teljesítményt. De így viszonylag prémium élményt kaphatnak, olcsóbban. Ha ezzel tisztában van valaki, akkor nem éri csalódás.
#3
#2: Ilyenek nem lesznek, ez kézenfekvő. Ilyen rizs volt a PS4 megjelenése előtt is, hogy 4K-t tud 60 FPS-en. Ja, kék háttér előtt egy fehér kockát mozgatni biztos tud. Az a HDMI port, amit beletettek és a grafikai chip technológiailag tudta a 4K 60-at, csak a játékok nem.

Ha valaki azt várja, hogy most tényleg natív 4K lesz, HDR, RT és/vagy alapvetően 60 FPS-el fognak futni a címek, az nagyot fog koppanni.
#2
Az a baj ezzel a reklámmal is ( és mielött valaki belemagyarázna valamit a Sony ugyanezt csinálja ) hogy az átlagnak bből az jön le hogy itt majd 4K-ban RT-vel 120 fps-el fognak hasítani a gémek.... Ami azért enyhén szólva félrevezető...
#1
Scorn lesz valami. Pure alien rettenet. A játékmenetre leszek kíváncsi, mert az ilyen játékok azon tudnak nagyot hasalni.