Dreams - érkezik a VR-támogatás

  • Írta: szlav
  • 2020. július 1.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb lehetőségek nyílnak meg az alkotók és a játékosok előtt egyaránt a Dreams júliusi frissítésével, hiszen a végtelen kreativitásnak otthont adó program végre támogatja majd a PS VR rendszerét.

A Media Molecule álomgyára épp annyira videojáték, mint amennyire fejlesztőeszköz. Virtuális festmények, filmek, galériák és minijátékok ezreinek ad otthont a program, ahogy azt a tesztünkben is kifejtettük, itt szinte csak a játékosok fantáziája és türelme szabhat határt a lehetőségeknek. Egy valami azonban ezidáig hiányzott: a játék nem támogatta a PlayStation saját VR rendszerét, július 22-én azonban ez is megváltozik.

A VR-támogatást elhozó frissítés mindenki számára ingyenes lesz, és amellett, hogy számos új oktatókurzust hoz magával, alaposan kibővíti majd az alkotók eszköztárát is - nyilvánvalóan olyan újdonságokat kapunk, amelyek megkönnyítik majd a Move kontrollerrel való szobrászkodást.

Érdemes megemlíteni, hogy nem kell majd feltétlenül VR-headsetet ragadnunk ahhoz, hogy VR-os alkotásokat készítsünk, illetve PS VR nélkül, hagyományos képernyővel és kontrollerrel a kézben is felfedezhetjük majd a virtuális valóságra szabott alkotásokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...