Három rajongói térképpel érkezik a Skater XL

A Skater XL július végéig még a Steam Early Access-periódusát tapossa, de máris óriási tartalomkészítő közösség alakult ki a játék körül. Az Easy Day stúdió csapata három rajongói pályát beválogatott a hivatalos térképek közé.

Néhány hét múlva a Skater XL elhagyja a korai hozzáférés stádiumát, ezzel pedig az 1.0-s verzió elérhetővé válik majd PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt (később pedig Nintendo Switchen is). A játékot fejlesztő Easy Day Studios egy komoly gesztussal szeretné megköszönni azon igazi ősrajongók munkáját, akik már a kezdetektől azon dolgoztak, hogy minél több egyedi tartalommal kecsegtessen a játék: három közösségi térképet beválogattak a játék hivatalos helyszínei közé.

A szóban forgó pályák saját előzetest is kaptak, így mindannyian lecsekkolhatjuk, hogy miként is fest majd Jean-Olive alkotása, a Streets, Pactole arénája, a Hüdland Training Facility és Theo Grant Skate Parkja. Két utcai és egy fedett pályás helyszínről van szó, amelyek első ránézésre egyáltalán nem lógnak ki az eddig látott színterek látványvilágából, a gratuláció tehát mindhárom alkotónak kijár.

Július 28-án pedig már mi is koptathatjuk majd a rámpákat és korlátokat, hiszen ekkor jelenik meg a Skater XL PC-n, valamint a Microsoft és Sony jelengenerációs konzoljain.

0 komment - szólj hozzá!