Íme, a júliusi Xbox Game Pass-játékok

Sajnos július közepén is jó pár játék elhagyja az Xbox Game Pass szolgáltatást, de csak azért, hogy helyet adjon az újonnan érkezőknek, mint például a hideget és meleget is kapott Fallout 76-nek.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#19
#18: Miért lenne aggasztó? Addig jó, amig nincsenek hírek - és hála a jó istennek nem is lesz még egy jó ideig.

...sddig is van esély arra, bár minimális, hogy ha már a Starfieldnél sem tették meg, de utána a TES VI-ra a motort lecseréljék. Tippre 99,9%, hogy nem változtatnak a szándékon, de az ember mindig remél.
#18
#14: Annyira nem sz*r, bár tény, hogy a modok sokat javítanak az összhatáson, csak hát a Fallout 76-ra már elmúltak azok az idők, amikor elnézően legyintettünk a bugok láttán, mondván, hogy "Bethesda játék". Külön aggasztó, hogy az Elder Scrolls VI-ról azóta sincs semmi infó.
#16
Egyszer majdnem megvettem ezt a játékot,de az ingyenes hétvége alatt nem győztek meg.Nem lett volna olyan szar ez a játék,ha nem úgy adják ki,ahogy.
A Fallout 4-ben szerintem adta magát,hogy legyen benne multiplayer és szerintem ez eredetileg annak készült,csak rájöhettek,hogy így több pénzt hoz a konyhára.
Mindenesetre én egy forintot nem adnék érte.Nem azért mert szar,hanem mert eleinte egy teljesárú játék volt,amibe behoztak egy fizetős szolgáltatást és a mikrotranzakciókat utólag.Úgy hogy a mai napig tele van a játék bugokkal.
#15
#14: Morrowinden nőttem fel. Nincs gondom vele.
#13
Egy esényt mindenképp kap. Szeretem a Fallout világát és a Bethesda mechanikát is. Az is tény, hogy általában mindig nagyobb a hiszti, szóval részemről egy próbát megér.
#11
#10: A 2020-as netes kultúrának megfelelően ne felejtsd el majd steamen sem lepontozni, mert a 78%-os pozitív review kifejezetten sértő és bántó a premierkori 0%-kal szemben :)
#8
#7: Szar vagy nem szar, az most részletkérdés. Azt vagy mindenki egyénileg dönti el vagy saját tapasztalata alapján, vagy valamelyik véleményvezér dönt helyette és azt ismételgeti - akár ez, akár az, azzal vitatkozni lehet, de felegesleges.

A létszám azonban egy mérhető adat.

Nyilvánvaló, hogy a Kawada kolléga által beírt "7 fős" megjegyzés vicc akart lenni, de attól még ez egy hazug adat.
#7
Hab
#4: Sztem a fake news alatt azt értsd: nem olyan nagyon szar játék, és sokkal többen játszanak vele, mint gondolnád.

Gondolom te is videók alapján ítéled meg és nem saját tapasztalat alapján.
#5
#4: fake news
#3
Köszi, hogy Soulcalibur helyett kaptam Fallout 76-ot, LOL

https://youtu.be/o6MpVByJAPQ?t=307
#2
De hol itt a jó hír a PC játékosoknak? :D
#1
A Soulcaliburnak nagyon örülök. Régóta ki akartam próbálni.