Csúszik a Crysis Remastered

Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a Crytek mégsem leplezte le tegnap a Crysis Remastered előzetesét és megjelenési dátumát. Az ok egyszerű: ezek kiszivárogtak, és mivel a reakció nem épp az elvárt volt, a fejlesztők újragondolják a dolgokat.
  • Írta: gorien

Kommentek

#31
A döntés jó, mert pár új effekt meg a színparádé még nem egyenlő egy normális remasterrel (lásd Assassins Creed 3). Kérdés, pár hét mire lesz elég.
#30
#27: Gyerekként lehet de a 8800gt és hasonló kártyák elég népkártyák voltak. Akkor még nem volt olyan elszállás az árakkal mint most a felső kategóriában...Arra meg hogy szinte nem erősebb jópár multiplat rávilágított ami előző gen/switch cím...
#29
Ps Vitat kellett volna fejleszteni, ezerszer jobb gep volt mint ez az ocska Switch.
#28
Néhány hét alatt hogy tudnak komolyabban a grafikához nyúlni? Itt nekem vmi nem tetszik.
#27
#21: Lehet raw teljesítményben egálban lehetnek, de szerintem a Switch erősebb, mivel második generációs Maxwell architektúrára épül, ami jóval fejlettebb az akkori korhoz képest. Nekem akkoriban AMD Athlon 2400+ volt, 1 giga 333-as SDRAM-mal, X1650 Pro (256 mega). Akkoriban gyerekként ennyire futotta, de persze messze elmaradt egy C2D, 8800GT kombótól...
#26
#25: És mégis sokan oda veszik a multiplatform címeket,hogy miért az ne kérdezd ..
#25
Mi az istenert kell Switch-re kiadni a jatekot? Gyengebb meg a PS4-nel is, a fejlesztok meg vakarjak a fejuket hogy hogy optimalizaljak a jatekukat. Jo hogy nem mar PS5, Xbox Series X jatekokat nem adnak ki Switch-re! Az egy gagyi hordozhato konzol, nem erre van kitalalva!
#24
#23: Az a baj hogy Switch tulajként tökéletesen látom hogy a lehető legfeleslegesebb az ilyen játékok erőltetése a gépre. A vulcannal ímmel ámmal lehet rajta produkálni valamit, de az egész gépre ettől függetlenül feleslegesnek tartom a jelen kori multiplatformok erőltetését mert semmilyen egyediséget nem kínálnak csak a lehető legocsmányabb grafikát a jelen genben. Pár multiplat után el is engedtem az egészet a Switchet szigorúan az exek miatt tartom de amiatt sem sokáig már mert nem kívánom támogatni azt amit a nintendo a konzol piacon képvisel, nevezetesen az elavult kínai gagyi minőség és tudás eladása aranyáron miközben a vásárlóikat úton útfélen pofánköpik. Ahogy a másik topikban kifejtettem szimplán nem érdemlik meg azt a sikert amit a switch elér mert hiába a jó nagynevű játékok, harderileg, minőségileg, és a vásárlókkal való bánásban konkrétan a leg hulladékabb tagjai a konzolvilágnak.
#23
#22: Az általad felsorolt cuccokban volt valami egyediség nevezetesen az irányítás és a nintendóra szabott azonos című játékok. Ízlés dolga ha az jobban bejön viszont a Switchen ez nincs. Az irányításában semmiféle egyediség nincs. Nem folytatom, szimplán kár a Switch mögé olyan hardvert látni amire érdemes lenne kiadni olyan játékot mint a Crysis mert ugyan olyan fos lenne mint a prevgen konzolverziók. Nem tudnak hozzáadni semmit. Itt pedig most egy szaros crysis remasterről van szó. Ha az alapjáték nyögvenyelős lenne a switchen a remaster értelmetlen lenne. Ez nem egy külön nintendo-ra és az irányítására szabott játék lenne pláne hogy mint mondtam a Switch irányítása nélkülözi elődei egyediségét. A joyconok tekintetében gyakorlatilag egy hulladék analóggal szerelt gamepad giróval és a jelengenes konzolhoz képest komolyabb vibrával aminek pedig az értelme nagyjából a switches elsőként adott pár perces techdemókon túl szinte semmi.

Szó nincs itt külön switchre rakott verzióról vagy egyediségről,én szimplán arról beszélek hogy gyakorlatilag örüljenek ha a switch 720p-ben low körül ki tudna tolni az alap crysis-el 30 fps-t nemhogy a remasterrel (ami egyébként elég vic kategória mert modokkal jobbat kihozol).
#22
#21: És ott folytatod ahol...
Menthetetlenek vagytok
#21
#16: Minél? :)
Az x360-alvan nagyjából párban. Az meg azért nemhogynem erősebb az akkori átlag gamergépnél, jóval gyengébb.
#20
#14: A switch cirka az x360 szintje. Ami jó messze van attól ami a crysis alá való,olyan is lett az előző gen portja....
#19
#18: Én is ugyanezért játszok most régi ps2-es horrorokkal. Fatal Frame, Rule of Rose, Kuon stb.
Elavult grafika, idejétmúlt játékmenet, de mégis van bennük valami ami miatt nagyon bejönnek.
#18
#12: Nem mintha érdekelne téged, de:
Az elmúlt évek egyik kedvenc NFS része nekem a The Run volt.
Először PS3-on toltam ki, aztán PC-n. Végül Wii-n. A Wii verzió nem ütötte meg még az underground 2 látványát sem, fizika pedig teljesen off volt. (Nézz csak meg egy videót). Viszont az irányítás, amiben az N mindig ott volt és a "párhuzamos történet" ami nem a nagytestvéres verzikókról szólt, hanem egy teljesen különálló történet, magával ragadott. Élvezettel játszottam végig sőt... most mondok egy olyat hogy lehidalsz.
Két gamer PC van itthon és +1 átlagos. 1 PS4 pro és egy XOneS valamint innen vissza minden konzol modell a Wiiu és Switchet kivéve. 1000+ eredeti játék és mégis azon gondolkodom, hogy a Dead Space játékot ki kellene tolni Wii-n. Okádékabb mint az 1 pedig (ha jól tudom) a három után jelent meg. De teljesen más történet, ami érdekel.
Nem FPS király játék.
Nem korszakalkotó!
Nem a legszebb grafikával rendelkezik.
DE egyedi. Nintendora van fejlesztve. Nem portolva, hanem fejlesztve amit nagyon sokan elfelejtenek. Külön kategória.
#17
Ezt a játékot remastereljék rendesen vagy hagyják a picsába, de kajak...
#16
#14: Igen, ma már egy Switch erősebb, mint akkoriban az átlag gamer gép, az enyémtől is a haverokétól is, örültünk a full low-nak is... A 2000-es évek derekán meg még ennyi se volt..
#15
A helyükben Nekem nem lenne pofámon bőr kiadni ezt a szemetet. Látszik, hogy Xbox verziót remasterelték. Értem én, hogy pénzből élnek, de pl Switch-re minek kiadni. Akit Switch et vesz nem hinném, hogy AAA kategóriájú játékokkal játszik. Akinek meg grafika is kell úgyis PC-t vesz vagy PS-et vagy Xboxot. Szóval lehet nyernek egy kisebb pénzt, de a nevük még jobban elértéktelenedik.

Különösen szégyenletes az eset, látva mire képes a CryEngine: https://www.youtube.com/watch?v=rxUj0MHINAE


Ami az optimalizálást illeti, azért nézzük már azt is, hogy 2007-2008as játékról beszélünk, olyan grafika mellett ami még ma is szépnek számít. Szóval korszakát megelőzte. Ezért sem értem, mi értelme ennek egy olyan játéknál ahol mindenki grafikai csodát vár......
#14
#12: Most nem azért, mert a Switch tényleg nem erőmű, de amikor ez megjelent az átlag PC se volt az. Hangsúlyozom hogy az átlag. A legtöbb ember simán játszhatott olyan beállításokon mint amire a Switch képes.
#13
#11: A 2 pont nem volt szebb, pc-n ment is miatta az ugatás mert a konzolok miatt agyonbutították az egyhez képest a textúrákat,fizikát,mindent. Ráadásul full csőjáték lett jóval kisebb szűkebb terepekkel.
#12
#2: Switchen? A Crysis? Min? Ultralowon? :D