Szürreális kaland lesz a Where the Heart Is

Az Armature Studio történetközpontú játékában, a Where the Heart Isben egy férfi életét követhetjük végig az elejétől a végéig, miközben olyan világban jár, ahol nem egyszerű eldönteni, mi való és mi álom.
  • Írta: gorien

Kommentek

#2
Képesnek lenni fel ismerni a jó lehetőségeket helyesen életünkben, amit útjaink felénk terelnek, amik felett úgy ahogy képesek vagyunk irányítással lenni. S nem bele gabalyodni a sok cirkuszi álmokba ami miatt mindig csak elégedetlen s többre vágyóbb lesz az ember. Nem szabad irányítás mániásnak lenni mert az csak az elterelő útvesztőbe vezet, oda terelve a figyelmünk amik felett úgy sincs semmilyen be hatásunk, pl az hogy mi lehet világunkban a helyzet. Csak elrontja a kedved és eltereli a figyelmed, jelened afelől ami van, ami juthatna meg ami hátha maradhat, nagyobb ideig, időben ebben a létben.
#1
Avagy történetmesélés arról hogy igen értékeljük a jelent és igyekezzünk bátran, észre venni magunk s azt amink van. Meg merni tenni azt ami nehezen megy s nem túl bonyolítani. Értékelni mennyire értékes a jelen s az amit az univerzum felénk dob. Bátran elmondani A Nőnek amit érzel iránta s maga biztosan vezetve őt kifejezed magad. Meg simogatod a combját, finoman magadhoz húzod és meg csókolod. A szemébe mondod hogy szereted és hogy szeretnéd ha azt az időt ami meg adatik együtt töltenétek el ebben az érdekes univerzumban, fiatalon s élni azzal amit az élet meg adhatna. Ha olyan helyzetbe vagy, sose félj mozdulni. Bátran maga biztosan fel lépni. Ne legyetek pöcsfejek mint Én aki aztán utólag bánja azokat a pillanatokat ahol csak annyi hogy bátran kell tenni, s nem félni az önkifejezéstől.