Újra megmutatta magát a F.I.S.T. bosszúálló nyuszija

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 2.
  • Videó
Link másolása
Indie-napot tartott tegnap a PlayStation, ahol újra megmutatta magát a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. A dieselpunk akció-platformerben egy nyuszit irányítunk majd, aki szembeszáll egy komplett robot-hadsereggel, hogy megmentse a barátját.

A PC-re és PlayStation 4-re készülő F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch még mindig nem kapott megjelenési dátumot, de az eddigi látnivalók alapján remekül fest a TiGames fejlesztése. A minap egy újabb sztorielőzetes érkezett hozzá, itt tudjátok ellenőrizni:

A F.I.S.T. alapfelütése szerint egy antropomorf állatok lakta, dieselpunk világban járunk, amit robotok támadnak meg. Rayton egy veterán nyuszi, aki rejtőzködve töltötte az elmúlt hat évet, miután azonban a Machine Legion elrabolta az egyik barátját, úgy döntött, felveszi a kesztyűt - szó szerint.

Hősünk ugyanis egy exoskeletonszerű kiegészítővel száll harcba, aminek hála egy robotököllel, egy fúróval és egy ostorral is tudja szórakoztatni az ellenfeleit, ráadásul mindegyik fegyver más-más helyzetben használható jól. A látványról az Unreal Engine 4 gondoskodik.

3.
3.
Extol
Nem vagyok nagy platformer, de jól néz ki valóban
1.
1.
JinjeR
Még rendesen jól néz ki?:O Nem gondoltam volna...kíváncsi leszek az értékelésekre
lehet beszerzem ..tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...