Fallout-sorozat érkezik a Westworld alkotóitól

Sorozat készül a Fallout-játékok alapján, méghozzá nem is kispályás brigád dolgozza fel a Bethesda játékait: a jogokat az Amazon vásárolta meg, míg a munkálatokért a Westworld alkotói felelnek majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#10: Meg kell menteni a külvilágtól elzárt Vault-unkat és ezért ki kell menni az ismeretlen szörnyekkel teli nagyvilágba! :)
#14
#10: Persze egy sorozat más lesz mint egy játék, pont ugyanazt a hangulatot nem fogja hozni, mert kötött, de attól még hasonlíthat arra a világra.
#13
#8: Annak is örülnék ha legalább a világvége utáni hangulatot megfelelően eltalálnák. Jöhet az akció is oké ha igényes, bár ez egy sorozatban nem fog annyit hozni. Pl a körökre osztott harc is nagyon nagy fun volt a beszólásokkal együtt az első két részben :D Ha egy filmbe látok ilyen helyezkedős nagyobb tűzpárbajt több fél között mindig a játék ugrik be róla :D Nekem eléggé bejöttek a Bethesda féle Falloutok is, bár egészen más megközelítés, inkább akció játék rpg elemekkel, meg mai trendnek megfelelő leegyszerűsített többféle lehetőséget nem kínáló küldetésekkel.
#12
Hmmmm..... A Westworld első évada elment (bár a téma valóban érdekes volt), a másodiktól nem láttam. Mocskosul remélem, hogy a sztorit azok fogják írni, akik a játékok sztoriját is.
De amíg ki nem jön a sorozat, várom a nyári nagy elő Fallout játékot :D
#11
#7: igen, én is érzek ebben a hírben egy kis Trónok harcás D&D áthallást, még a 8. évad előtt: ezt rendezik ,azt írják majd;a nyolcadik évad után: néma csönd s hullaszag (zárójelben jegyzem meg, szerintem már a negyedik évad sem volt valami jó, az ötödiktől pedig szemét)

ha nem veszik olyan komolyra a figurát s csak egy jópofa történetet akarnak elmesélni a Fallout stílusjegyeivel, akkor nem lehet komoly baj. nyilván a lore-t nem fogja tisztelni mert azt maga a Bethesda is rengetegszer felrúgta már az újabb játékokkal.
#10
#9: Na de melyik történet? :)
Azokban a játékokban valóban befolyásolták a világot a döntéseid, főleg ha 1-es intelligenciával toltad és olyan hülye volt a karakter, hogy beszélni se tudott.
#9
Én is az első 2 rész történetére szavaznék.
A világ bemutatására bőven elég lenne elsőre annyi frakció és faj.
#8
#6: Autentikus lehet az is, ha egy teljes reszben a fohosok foldgomboket, irattartokat, szigszalagokat, es ezust villakat es kanalakat gyujtenek 45 percen keresztul, mert meg kell javitani a fegyvereiket a kovetkezo epizodra :D
#7
Annak a Werstworldnek az alkotóitól, akiktől a második és harmadik évad is jött? Akkor inkább ne jöjjön.
#6
Várós nagyon, bár én eltudnék viselni egy kalandos full autentikus Fallout 1-2 vonalat is.
#5
Hab
Csak licenszelték, nem felvásárolták. Kiváncsi vagyok mi sül ki ebből, a producerek alapján még jó is lehet!
#4
#3: Hat, barmi szoba johet, ugy erzem, a penz ezuttal nem lesz akadaly, nem lesz itt koltseghatekony sporolos diszlet, barmelyik korba is keruljon a sztori :)
#3
Jó lenne visszatérni pl. New Vegasba az első NCR - Caesar's Legion háború idején, vagy amikor összerúgták a port a Brotherhood-dal és egy mészárszék lett belőle.
Ne adj Isten amikor az Enclave szétrúgta a Western Brotherhood seggét és azok kénytelenek voltak lepaktálni külső erőkkel, hogy visszavágjanak. Most úgyis aktuális lenne a xenofób amerikai kormány sztoriszál :-)
#2
Ha Todd Howardnak is köze van hozzá akkor kösz, de inkább nem kell.
#1
Remelem majd New Vegas kornyeken fog jatszodni! Azt a reszt nagyon eltem. Egy jo igenyes NCR vs. Legion harcot eltudnak nezni live action-be.