Bemutatkozott a Hyper Scape

Egy kis szivárgás megelőlegezte ugyan, de a Ubisoft tegnap valóban felfedte a Hyper Scape-re keresztelt battle royale-lövöldéjét, ami rögtön egy maréknyi látnivalóval és éles tesztidőszakkal érkezett.
  • Írta: gorien

Kommentek

#4
Tetszik,de az Apex villamgyors premierje után kicsit csalódás ez "itt van, most béta megy pcn, aztán majd kijön".
#3
Egész QuakeDoom a trailer, meg a zene, meg a játékmenet, meg az ... egész. Most valaki biztos megkérdezte a Bethesda-tól az id-et, hogy ezt amúgy miért nem ők csináltáták meg először?

Az Ubiról meg annyit, hogy van ilyenjük is, hogy R6 (Rambo 6) Siege és az is egy közkedvelt és sikeres multi lövölde. Majd egy-két videót nézek róla, de momentán nem hiszem, hogy kipróbálom. De így, ha f2p lesz, tuti ráugranak milliók.

Végülis így, hogy a Ghost Recon Paypoint-ban sem volt soha semmi baj az item shop-pal, majd kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz vicces ez a Hyper Scrap.
#2
Nem tűnik rossznak, és mivel free-to-play egy próbát mindenképpen megér majd.
#1
Bevallom, szkeptikus-szarkasztikus trollként álltam a játékhoz a tegnapelőtti "szivárgás"-kor, de igazából tetszik a most látottak alapján...
Akinek nem Samuel L. Jackson és John Travolta jut eszébe Monsieur Guyot szavai hallatán (first look video ~0:15), annak súlyos filmtörténeti hiányosságai vannak :)